Skip to main content

Καλαμπάκος: «Δώσαμε στους πέντε από τους έξι ξένους 16.000 το χρόνο, αλλά δεν έχουμε ούτε ένα ban»

Ο προπονητής του Χαρίλαου Τρικούπη, Ντίνος Καλαμπάκος μίλησε μετά την εντός έδρας ήττας της ομάδας του από τον Παναθηναικό με 73-66, υπογραμμίζοντας ότι είναι πολύ χαρούμενος με την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στους "πράσινους", αλλά ως Έλληνες ήθελαν το κάτι παραπάνω.

Ο κόουτς Ντίνος Καλαμπάκος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: «Όταν φτάνεις να παίζεις τον Παναθηναϊκό στις τρεις κατοχές, είμαστε πολύ καλά. Όμως επειδή είμαστε Έλληνες θέλαμε και το κάτι παραπάνω»

Για τις αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας του είπε: «Έχουμε την ατυχία με τους τραυματισμούς των Γκριν και Σαχπατζίδη, όπως επίσης και την ανωμαλία με τον Γιάννη Αγραβάνη που ήταν σημαντικός παίκτης για την ομάδα. Τον αγαπώ πολύ, αλλά δεν μπορούσαν να γίνουν διαφορετικά τα πράγματα. Το Μεσολόγγι έχει κάποιες αρχές, κάποιους κανόνες και δεν μπορούσαν να γίνουν αλλιώς τα πράγματα».

Κατέληξε, δε, λέγοντας: «Στην αρχή ο κόσμος γέλαγε επειδή έλεγαν ότι δώσαμε σε κάποιον παίκτη 16.000 το χρόνο. Δώσαμε στους πέντε από τους 6 ξένους 16.000 το χρόνο, αλλά δεν έχουμε ούτε ένα ban. Παρόλα αυτά έγινε μια ομάδα, ανταγωνιστική. Δεν είναι κακό να ξοδεύεις τα λεφτά που έχεις, αλλά τα λεφτά που δεν έχεις. Εμείς αυτά τα λεφτά είχαμε και αυτούς τους παίκτες πήραμε. Με αυτά τα λεφτά πήραμε και τους έξι ξένους».