Skip to main content

Στον Αθλητικό Δικαστή το θέμα της συμμετοχής του Χάγκινς, κινδυνεύει με αφαίρεση 2 έως 6 βαθμών

Ο Τζος Χάγκινς αγωνίστηκε για τον Ηρακλή στο ματς ματς με τον Ιωνικό, χωρίς όμως να έχει δικαίωμα συμμετοχής, από τη στιγμή που η κυανόλευκη ΚΑΕ δεν είχε φορολογική ενημερότητα κι έτσι ήταν αδύνατον να παρουσιάσει επαγγελματικό συμβόλαιο του 26χρονου Αμερικανού γκαρντ, με την υπόθεση να έχει παραπεμφθεί στον Αθλητικό Δικαστή και η ομάδα από την Θεσσαλονίκη να κινδυνεύει με αφαίρεση δυο βαθμών.

Ο Ιωνικός είχε την δυνατότητα να κάνει ένσταση για την συμμετοχή του Τζος Χάγκινς, ο οποίος δεν είχε συμβόλαιο από τον ΕΣΑΚΕ, κάτι, όμως, που τελικά δεν πραγματοποιήθηκε μετά από εντολή Τσάπα, όπω αποκάλυψε με δηλώσεις του ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Η υπόθεση βέβαια αφορά όλες τις ομάδες  που μάχονται για την παραμονή και έχουν έννομο συμφέρον, οι οποίες αντέδρασαν και για αυτό έγινε έκτακτο Δ.Σ. το μεσημέρι της Δευτέρας 1/3. Από την μεριά του ο Ηρακλής, υποστήριξε ότι στάλθηκε e-mail που δεν έφτασε, ενώ ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ ζήτησαν επιείκεια. Η υπόθεση οδηγήθηκε στον Αθλητικό Δικαστή, ο οποίος θα αποφασίσει αν τηρήθηκαν οι διαδικασίες, με τον Γηραιό να κινδυνεύει με αφαίρεση δυο βαθμών.