Skip to main content

Καμπερίδης: «Ο Κολοσσός είναι ομάδα σοβαρή, μαχητική και με υψηλό κίνητρο»

Η… οδύσσεια του Άρη συνεχίζεται καθώς το παιχνίδι της Ρόδου απέναντι στον Κολοσσό (3/4, 16:00) θα είναι το τρίτο μέσα σε διάστημα οκτώ ημερών, για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Οι κιτρινόμαυροι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, αρχικά με βίντεο  και εν συνεχεία με μεσημεριανή προπόνηση, από την οποία απουσίασαν οι τραυματίες Σιδηροηλίας και Τσιρογιάννης.

Στην συνέχεια, ο Σάββας Καμπερίδης ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει για την Ρόδο και την οποία αποτελούν οι: Σταμάτης, Σλαφτσάκης, Φλιώνης, Μιλόσεβιτς, Χαριτόπουλος, Κουζέλογλου, Καλαϊτζίδης, Τσάλμερς, Νετζήπογλου, Ντραγκίσεβιτς, Λιτς, Ντεκόζι.

Ο προπονητής του Άρη, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, χαρακτήρισε τον Κολοσσό ως μία μαχητική ομάδα, με υψηλό κίνητρο σε όλα τα παιχνίδια της.

«Ο Κολοσσός είναι μια ομάδα σοβαρή, μαχητική, με υψηλό κίνητρο, η οποία διεκδικεί όλες τις αναμετρήσεις μέχρι τέλους. Εμείς προερχόμαστε από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και θα πρέπει να αγωνιστούμε με συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, προκειμένου να καταφέρουμε να επιστρέψουμε τις νίκες», ήταν τα λόγια του τεχνικού των κιτρινόμαυρων.