Skip to main content

Καντζούρης: «Ρωτήστε τη διοίκηση της ΑΕΚ γιατί δεν έγινα προπονητής»

Ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου, Ηλίας Καντζούρης μίλησε στην Cosmote TV και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο γεγονός ότι τέθηκε ζήτημα να γίνει προπονητής της ΑΕΚ μετά από την αποχώρηση του Λούκα Μπάνκι το καλοκαίρι του 2019, επισημαίνοντας ότι αυτό  δεν έγινε και τις απαντήσεις τις έχει μόνο η διοίκηση της ΑΕΚ.

Ο κόουτς Καντζούρης δήλωσε ότι: «Όντως τέθηκε ζήτημα… Δεν ξέρω αν τέθηκε θέμα τώρα (σ.σ. μετά την αποχώρηση του Ηλία Παπαθεοδώρου), δεν γνωρίζω κάτι. Τότε όμως όντως συζητήθηκε. Κάναμε κάποια επαφή. Δεν ξέρω γιατί δεν προχωρήσαμε. Αυτή είναι μια ερώτηση που πρέπει να απευθύνετε στη διοίκηση της ομάδας».

Όσον αφορά τη σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ στη Ρόδο, είπε: «Ήταν θέμα επιβίωσης, θέλαμε να πάρουμε αυτό το οποίο αξίζουμε βάσει του πως παρουσιαστήκαμε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς… Ήταν μια νίκη που πραγματικά αξίζαμε. Μια μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν τεράστιο αντίπαλο όπως είναι η ΑΕΚ… Φτάσαμε πολλές φορές κοντά στο να πετύχουμε μια πολύ μεγάλη νίκη. Δεν τα είχαμε καταφέρει για διάφορες λεπτομέρειες… Μέσα από όλα μας τα προβλήματα, κάναμε μια μεγάλη εμφάνιση».