Skip to main content

Basket League: Συνέχεια στα play offs σε Πάτρα και ΟΑΚΑ

Με ακόμα δύο παιχνίδια συνεχίζεται η Α’ φάση των Play offs της Basket League, με την δράση να επικεντρώνεται σε Πάτρα και ΟΑΚΑ.

Η αρχή χρονικά γίνεται στην Πάτρα, εκεί που  ο Προμηθέας υποδέχεται το Περιστέρι (17:00). Λίγα 24ωρα μετά την ήττα στον τελικό κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό, το συγκρότημα του Μάκη Γιατρά θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα την πορεία του στα φετινά Play offs και παράλληλα να κάνει το 3Χ3 απέναντι στην ομάδα των δυτικών προαστίων, μετά τις δύο νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια της κανονικής περιόδου.

Στις 20:00 ο κυπελλούχος Ελλάδας Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ιωνικό. Το κλίμα στο στρατόπεδο των πράσινων είναι εξαιρετικό και λόγω της νίκη τους στον τελικό του κυπέλλου, απέναντι στον Προμηθέα, αλλά και εξ αιτίας των 10 συνεχόμενων νικών, στην κανονική περίοδο της Basket League.

Να θυμίσουμε πως στα δύο παιχνίδια, με τα οποία άνοιξε η αυλαία των Play offs της Basket League, το Λαύριο είχε εύκολο έργο απέναντι στον Κολοσσό ενώ και η ΑΕΚ πήρε προβάδισμα πρόκρισης, έναντι του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:  

17.00 Προμηθέας Π.-Περιστέρι Καρακατσούνης-Πουρσανίδης Γ.-Μαλαμάς (Πίγκας)

20.00 Παναθηναϊκός-Ιωνικός Ν. Σταματόπουλος-Ελευθεριάδης Πλ.-Κωνσταντινίδου (Κάλφα)