Skip to main content

Σερέλης: «Δείξαμε πολλά καλά στοιχεία και είμαστε ικανοποιημένοι από αυτά»

Μετά την ήττα του Λαυρίου στον τρίτο τελικό με τον Παναθηναϊκό, ο Χρήστος Σερέλης τόνισε πως οι παίκτες του έδειξαν καλά στοιχεία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Λαυρίου:

«Σήμερα, παρόλο που έχουμε ένα ίδιο αποτέλεσμα με αυτό του πρώτου αγώνα η ομάδα μου για περίπου 25 λεπτά ήταν πολύ καλή και ανταγωνιστική. Έπαιξε όπως θέλαμε να παίξουμε στην έδρα μας αλλά κυρίως εκτός απέναντι στον Παναθηναϊκό. Δείξαμε πολλά καλά στοιχεία και είμαστε ικανοποιημένοι από αυτά. Σίγουρα όταν χάνεις τη συγκέντρωση σου με τον Παναθηναϊκό, όχι 3-4 λεπτά, αλλά για 1-2 φάσεις είναι αρκετό για να πάρει μια διαφορά και να καθαρίσει το ματς. Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο με 2-3 δικές αβλεψίες η διαφορά πήγε στους 14 πόντους.

Στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου φάγαμε τρίποντο στον αιφνιδιασμό στο τελευταίο δευτερόλεπτο και η διαφορά πήγε πάλι στους 14 πόντους. Αυτή η διαφορά στο τέλος του ματς δεν αντικατοπτρίζει την προσπάθεια της ομάδας μου που ήταν αρκετά καλή σε σχέση με το πρώτο ματς. Επιστρέφουμε στο Λαύριο, ο τρόπος παιχνιδιού μας είναι γνωστός και όσοι δεν μας είχαν παρακολουθήσει και μας βλέπουν τώρα στους τελικούς, τον βλέπουν, τον έχουν καταλάβει. Δεν θα αλλάξουμε κάτι. Η ομάδα έχει μια νοοτροπία και μια ίδια φιλοσοφία. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί απέναντι στον Παναθηναϊκό γι' άλλη μια φορά και να προσπαθήσουμε να νικήσουμε».