Skip to main content

Πουλιανίτης: «Σημαντικό που θα έχουμε ξανά τον κόσμο στο πλευρό μας»

Ο Στέλιος Πουλιανίτης είναι και πάλι μέλος της οικογένειας του Άρη, με το νέο μεταγραφικό απόκτημα των κιτρινόμαυρων, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, να μιλά για την επερχόμενη σεζόν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Άρη. Γνωρίζω πολύ καλά το μέγεθος της ομάδας, πρόσωπα και καταστάσεις και είμαι ενθουσιασμένος που θα αποτελέσω κομμάτι της προσπάθειας του Άρη για να πετύχει κάτι καλύτερο σε σχέση με τα τελευταία χρόνια», ήταν τα λόγια του 26χρονου γκαρντ, για να προσθέσει:

«Δημιουργείται ένα ως επί το πλείστον νεανικό σύνολο και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τους επίσημους αγώνες για να φανεί τι μπορούμε να πετύχουμε. Είμαι, επίσης, χαρούμενος που θα συνεργαστώ και πάλι με τον Γιάννη Καστρίτη, μετά τη συνύπαρξή μας στα Τρίκαλα και την Κύμη. Ξέρω τι θέλει από μένα ο κόουτς και θα δώσω τα πάντα για να συμβάλλω ώστε να έχουμε μία επιτυχημένη σεζόν».

Ο Πουλιανίτης μίλησε και για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είναι πολύ σημαντικό που αναμένεται να έχουμε ξανά τον κόσμο στο πλευρό μας. Ο αθλητισμός «πόνεσε» από τις άδειες κερκίδες πέρυσι. Ο Άρης και το Αλεξάνδρειο ίσως περισσότερο, αφού είναι γνωστό ότι ο κόσμος μας είναι παραδοσιακά και μαζικά δίπλα στην ομάδα. Φέτος, που θα τον έχουμε ξανά μαζί μας, θα έχουμε και ένα παραπάνω όπλο, μία μεγαλύτερη ώθηση για να κάνουμε κάτι καλό. Έχει αποδειχτεί πως όταν ο Άρης είναι συσπειρωμένος, μπορεί να πετύχει πολλά».