Skip to main content

Στον Άρη ο Νίκος Καμάρας

Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου φόργουορντ, Νίκου Καμάρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Καμάρα για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Ο Νίκος Καμάρας είναι γεννηθείς στις 25 Οκτωβρίου του 1997 και με ύψος 2.01μ. αγωνίζεται ως σμολ και πάουερ φόργουορντ.

Ο 24χρονος φόργουορντ ξεκίνησε την μπασκετική πορεία του στην Ακαδημία του ΑΡΗ, πριν «μετακομίσει» στον Μαντουλίδη. Από το 2015 έως το 2017 αγωνίστηκε στον Π.Α.Ο.Κ. και τη σεζόν 2017-18 υπέγραψε στην Α.Ε. Λάρισας.

Το καλοκαίρι του 2018 «μεταπήδησε» στην Καβάλα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα του Αγρινίου. Πέρυσι (2020-21) επέστρεψε στην Basket League, αγωνιζόμενος στη Λάρισα.

Ο Νίκος Καμάρας διετέλεσε διεθνής με τις Εθνικές Ομάδες Παίδων και Εφήβων.

«Τα πάντα για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης»

Μετά από την υπογραφή του συμβολαίου του με τον ΑΡΗ, ο Νίκος Καμάρας δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος μιας ομάδας με το μέγεθος και την ιστορία του ΑΡΗ. Η χαρά μου είναι διπλή, αφού έρχομαι στην ομάδα της καρδιάς μου. Είμαι από μικρός φίλος του ΑΡΗ και μετά από το σύντομο πέρασμά μου από την Ακαδημία Μπάσκετ, θα αποτελέσω μέλος της πρώτης ομάδας.

Από την πλευρά μου θα κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου έδειξαν ο προπονητής και η διοίκηση. Θα προσπαθήσω να ανταπεξέλθω στο ρόλο που θα μου αναθέσει ο κόουτς.

Είχαμε το ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, όμως πρέπει να κρατήσουμε το κεφάλι χαμηλά, γιατί η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη και απαιτητική, σε μία ιδιαίτερα αμφίρροπη λίγκα. Έχουμε ένα κατά βάση νεανικό σύνολο το οποίο προσπαθεί να παίξει σύγχρονο μπάσκετ και χαίρομαι που θα αποτελέσω κομμάτι αυτής της προσπάθειας».