Skip to main content

Basket League: Τα βλέμματα σε Πειραιά και Λάρισα

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League, με την πορτοκαλί Θεά να κυλά σε Πειραιά και Λάρισα.

Η αρχή γίνεται στις 17:00 στο ΣΕΦ, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Προμηθέα. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από τις εξαιρετικές εμφανίσεις της… διαβολοβδομάδας, με Μπαρτσελόνα και Ζαλγκίρις και κόντρα στον Προμηθέα θέλουν να συνεχίζουν στον δρόμο των επιτυχιών, ενώ οι Πατρινοί, κόντρα στους «ερυθρόλευκους» θέλουν να αποδείξουν ότι δικαίως ανήκουν, τα τελευταία χρόνια, στο γκρουπ των ισχυρών του ελληνικού μπάσκετ.

Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται στις 20:00 με την αναμέτρηση της Λάρισας με το Λαύριο, με αμφότερες τις ομάδες να προέρχονται από ήττες, οι γηπεδούχοι από την ΑΕΚ και οι φιλοξενούμενοι από τον Ολυμπιακό.

Να θυμίσουμε πως το Σάββατο (16/10), ο Κολοσσός διατήρησε την παράδοση που τον θέλει να φεύγει με την νίκη από την Θεσσαλονίκη, απέναντι στον Άρη, ο Απόλλων Πάτρας… σόκαρε την ΑΕΚ, ενώ ο ΠΑΟΚ, στο ντέρμπι της συμπρωτεύουσας, επιβλήθηκε του Ηρακλή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

17:00 Ολυμπιακός – Προμηθέας

20:00 Λάρισα - Λαύριο