Skip to main content

Σπυρίδης: «Με υπομονή για 40’ απέναντι στην ΑΕΚ»

Δύσκολο έργο στην έδρα της ΑΕΚ έχει ο Άρης (23/10, 20:00), για την 4η αγωνιστική της Basket League, με τον άμεσο συνεργάτη του Γιάννη Καστρίτη, Βαγγέλη Σπυρίδη, να στέκεται στα στοιχεία του παιχνιδιού της Ένωσης, αλλά και στο πως η ομάδα του μπορεί να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα.

«Η ΑΕΚ είναι ομάδα με καινούργιο προπονητή, ο οποίος προσπαθεί να περάσει τη δική του φιλοσοφία. Έχει παίκτες με ταλέντο. Είναι ομάδα που τρέχει πολύ στο τρανζίσιον και πηγαίνει πολύ στο ένας εναντίον ενός, γι’ αυτό δύο πολύ σημαντικά στοιχεία είναι οι γρήγορες επιστροφές μας και η ατομική άμυνα του κάθε παίκτη. Προερχόμαστε από δύο συνεχόμενες ήττες και σίγουρα θέλουμε να δείξουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση και στην επίθεση και στην άμυνα. Σίγουρα πρέπει να αντιδράσουμε και να παίξουμε με υπομονή για 40 λεπτά», υποστήριξε ο συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη.

Από εκεί και πέρα, οι κιτρινόμαυροι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, με τον Σταύρο Σχίζα να συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και οι υπόλοιποι παίκτες να συμπεριλαμβάνονται κανονικά στα πλάνα του Καστρίτη.

Την αποστολή του Άρη που θα πετάξει το απόγευμα, με προορισμό την Αθήνα, απαρτίζουν οι :

Σακούρ Τζούστον, Άντονι Κάουαν JR, Νίκος Καμάρας, Σταύρος Σχίζας, Μάικλ Φίνκε, Στέλιος Πουλιανίτης, Κυριάκος Πετανίδης, Έρικ Λόκετ, Ζίριους Γουίλιαμς, Ολιβιέ Χάνλαν, Θωμάς Κώττας.