Skip to main content

ΠΑΟΚ – Τέσσερα νέα κρούσματα κορονοϊού

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα του ΠΑΟΚ αναφορικά με τον κορονοϊό, καθώς, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση του ο ΕΣΑΚΕ, μετά από σχετικό έλεγχο στις τάξεις της ομάδας, διαγνώστηκαν τέσσερα νέα κρούσματα, φτάνοντας συνολικά στα 12.

Όπως αναφέρουν και οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ, τ α κρούσματα απομονώθηκαν, η ομάδα ακολουθεί όλα τα Πρωτόκολλα που προβλέπονται από ΕΟΔΥ, ΓΓΑ και ΕΣΑΚΕ, ενώ υπάρχει συνεχής επικοινωνία και επίβλεψη της κατάστασης από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Φυσικά, τόσο οι προπονήσεις της ομάδας, όσο και οι επερχόμενοι αγώνες, όπως αυτός με τον Ιωνικό για την Basket League και την Ιγκογκέα για το BCL, που μεταφέρθηκε για τις 29/12, μπαίνουν σε… παύση, καθώς, στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή, δεν βγαίνει καν αριθμητικά, ώστε να γίνει προπόνηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco διαγνώστηκαν τέσσερα νέα κρούσματα κορονοϊού. Τρία σε αθλητές κι ένα σε μέλος της ομάδας.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ mateco βρίσκεται σε υψηλή ενεργητική επιτήρηση και ακολουθεί όλα τα προβλεπόμενα σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ.