Skip to main content

Basket League - Αναβολή και επίσημα στο Άρης – Ολυμπιακός

Στην αναβολή της αναμέτρησης ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό, που ήταν προγραμματισμένη για το απόγευμα της Δευτέρας (20/12, 17:15), προχώρησε ο ΕΣΑΚΕ, μετά από σχετικό αίτημα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Οι κιτρινόμαυροι ταλαιπωρούνται από πολλαπλά κρούσματα κορονοϊού, που είχαν ως αποτέλεσμα την αναβολή της προπόνησης της Παρασκευής. Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι διοικούντες του Άρη, με αίτημα τους προς την διοργανώτρια αρχή, ζήτησαντην αναβολή του επερχόμενου αγώνα τους με τον Ολυμπιακό, το οποίο και έγινε αποδεκτό από την Λίγκα.

Έτσι, ο ΕΣΑΚΕ καλείται, πλέον, να ορίσει νέα ημερομηνία διεξαγωγής της αναμέτρησης της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

Mε ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ, η προγραμματισμένη για την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου συνάντηση της 11ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League Άρης - Ολυμπιακός, αναβάλλεται, με τη σύμφωνη γνώμη των ανωτέρω ομάδων, για λόγους ανωτέρας βίας.
   
Και ειδικότερα προκειμένου να διασφαλισθεί,  στο μέτρο του δυνατού, η διασπορά του κορωνοϊού  COVID-19, η προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας από τον ανωτέρω ιό και η ασφάλεια των αθλητών και των λοιπών εμπλεκομένων στη διεξαγωγή του αγώνα, μετά τα κρούσματα κορωνοϊού που διαγνώσθηκαν σε μέλη της ομάδας της ΚΑΕ Άρης. 
 
Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συνάντησης θα ανακοινωθεί από τον ΕΣΑΚΕ