Skip to main content

Βετούλας: «Είμαστε σε μία δύσκολη περίοδο, καθώς ξαναχτίζουμε την ομάδα»

Ο Απόλλων Πάτρας έφυγε με κατεβασμένο το κεφάλι, από το παιχνίδι με τον Άρη, με τον  Νίκο Βετούλα να κάνει λόγο για μία δύσκολη περίοδο για την ομάδα του.

«Ο Άρης κέρδισε δίκαια παίζοντας ένα παιχνίδι το οποίο λίγο πολύ περιμέναμε, δηλαδή με αρκετή επαφή, πολύ πίεση στην μπάλα οδηγώντας σε δύσκολα σουτ. Μετά από ένα σημείο έπαιξε ρόλο και η κούραση καθώς βγάλαμε ελεύθερα σουτ αλλά δεν τα βάλαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο 7-8 τρίποντα ήταν ελεύθερα και δεν μπήκαν» είπε ο Βετούλας, ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε:

Με δύο στοιχεία, εξήγησε το αποτέλεσμα: «Δεν μπορείς να περιμένεις πολλά όταν από τα δικά σου λάθη ή τα επιθετικά ριμπάουντ ο αντίπαλος παίρνει σχεδόν το 50% των πόντων του».

Κλείνοντας, ο προπονητής του Απόλλωνα στάθηκε στην δύσκολη περίοδο που διανύει η ομάδα του. «Γενικώς είμαστε σε μια δύσκολη περίοδο καθώς ξαναχτίζουμε την ομάδα μετά τις απώλειες των παικτών. Με την πάροδο του χρόνου ελπίζουμε ότι τα παιδιά που ήρθαν θα ενσωματωθούν στην ομάδα, σίγουρα όμως μας περιμένει δουλειά στην προπόνηση».