Skip to main content

Άρης – Αντιπροσωπεία των κιτρινόμαυρων στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Άλκης (pics)

Η οικογένεια του Άρη παραμένει συγκλονισμένη με την δολοφονία του Άλκη Καμπανού, με αντιπροσωπεία της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ να επισκέπτεται το μεσημέρι του Σαββάτου (5/2), το σημείο στο οποίο έχασε την ζωή του, ο 19χρονος φίλαθλος της ομάδας.

Τους κιτρινόμαυρους εκπροσώπησαν  ο πρόεδρος, Χάρης Παπαγεωργίου, ο προπονητής, Γιάννης Καστρίτης, οι συνεργάτες του, Δημήτρης Βαρβούνης και Βαγγέλης Σπυρίδης, ο team manager, Χρήστος Ταπούτος, ο φυσιοθεραπευτής, Θόδωρος Αλεξιάδης, ενώ από τους παίκτες του Άρη, την μνήμη του Άλκη τίμησαν  οι αρχηγοί Σταύρος Σχίζας, Ολιβιέ Χάνλαν και οι Άντονι Κάουαν JR, Γιάννης Σιδηροηλίας, Νίκος Καμάρας.

Μάλιστα, η αντιπροσωπεία της ΚΑΕ Άρης άφησε στο μνημείο μια φανέλα του Χάνλαν, υπογεγραμμένη από όλη την ομάδα, με τον Σταύρο Σχίζα να αφήνει μια κιτρινόμαυρη ανθοδέσμη.

"Σίγουρα οι στιγμές δεν προσφέρονται για δηλώσεις. Ολόκληρη η ελληνική κοινωνία είναι συγκλονισμένη, το ίδιο και η οικογένεια του ΑΡΗ και του αθλητικού κινήματος. Ένα αναπάντητο "γιατί" αιωρείται στην ελληνική κοινωνία μετά το τραγικό συμβάν, αυτήν την εγκληματική ενέργεια. Όλη η ελληνική κοινωνία περιμένει δικαίωση και εύχομαι ολόψυχα να μην ξανασυμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο", ήταν τα λόγια του Χάρη Παπαγεωργίου, προέδρου της ΚΑΕ Άρης, ενώ από την πλευρά του, ο Σταύρος Σχίζας τόνισε: "Είμαστε όλοι πάρα πολύ στεναχωρημένοι με αυτό το συμβάν. Αυτές οι συμπεριφορές δε χωρούν στα γήπεδα και καμία ομάδα δεν τις θέλει. Να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη. Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό. Είμαι πατέρας έχω παιδί και δεν μπορώ να φανταστώ την οικογένεια του παιδιού".