Skip to main content

Αλβέρτης: «Δύσκολος αντίπαλος ο Προμηθέας, ο Παναθηναϊκός ανέκαθεν στήριζε και στηρίζει την Εθνική ομάδα»

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μίλησε μετά την κλήρωση του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας, επισημαίνοντας ότι πιστεύει πως η διαδικασία ομαλά και όμορφα όπως αξίζει σε έναν τέτοιο θεσμό.

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης δήλωσε ότι: «Μετά από χρόνια επανέρχεται ο θεσμός. Κάθε Final 4 είναι ένα τριήμερο γεμάτο μπάσκετ. Πιστεύω θα γίνουν αγώνες αντάξιοι των ομάδων, εντός και εκτός γηπέδων. Πιστεύω να κυλήσει όλη η διαδικασία ομαλά και όμορφα όπως αξίζει σε έναν τέτοιο θεσμό. Ο Προμηθέας είναι μία καλή ομάδα, ένας δύσκολος αντίπαλος».

 

Για την παραχώρηση παικτών στην Εθνική ομάδα για το ματς με την Τουρκία, αφού ο Παναθηναϊκός έχει αναμέτρηση για τη EuroLeague την ίδια ημέρα (με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα): «Να ξεκαθαρίσουμε ότι ο Παναθηναϊκός ανέκαθεν στήριζε και στηρίζει την Εθνική ομάδα. Η Εθνική ομάδα είναι και το ελληνικό μπάσκετ και η εικόνα μας προς τα έξω. Μία δυνατή Εθνική ομάδα κάνει καλό και στο ελληνικό στο μπάσκετ, σε όλες τις ομάδες.

Η πρόθεση είναι να βοηθήσουμε την Εθνική ομάδα, εφόσον δεν υπάρξουν προβλήματα μέχρι εκείνη τη στιγμή. Ελπίζουμε για το καλύτερο για εμάς και το ελληνικό μπάσκετ. Δεν είναι θέμα σωματείου για τους παίκτες που θα πάνε, είναι οι ανάγκες που έχει η Εθνική».