Skip to main content

Τίμησαν στο 19' την μνήμη του Άλκη στο Άρης-Ολυμπιακός,συγκινημένος ο Πρίντεζης

Οι παίκτες του αγώνα Ολυμπιακός-Άρης τίμησαν την μνήμα του 19χρονου δολοφονημένου Άλκη Καμπανού, φορτώντας μπλουζάκια πριν από το παιχνίδι, στα οποία ήταν γραμμένη η φράση «σας παρακαλώ μη με χτυπάτε άλλο» .

Οι παίκτες του Άρη και του Ολυμπιακού εμφανίστηκαν με μπλουζάκια πριν από το παιχνίδι, στα οποία ήταν γραμμένη η φράση «σας παρακαλώ μη με χτυπάτε άλλο» , για να τιμήσουν την μνήμα του 19χρονου δολοφονημένου Άλκη. 

Οι παίκτες του Άρη, αλλά και οι Σάσα Βεζένκοφ και Κώστας Παπανικολάου λόγω του ότι παλιά ήταν αθλητές των κιτρινόμαυρων εμφανίστηκαν με «κιτρινόμαυρα» μπλουζάκια, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού, φόρεσαν μπλούζες με άσπρο-μαύρο. Στο 19' λεπτό ο αγώνας διεκόπη για να τιμήσουν την μνήμη του αδικοχαμένου 19χρονου.

Οι δύο ομάδες άφησαν από ένα λουλούδι στο σημείο που οι ιθύνοντες του Άρη είχαν τοποθετήσει με την φανέλα με το 19 εις μνήμην του Άλκη,  χαρακτηριστική η εικόνα του Γιώργου Πρίντεζη, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να είναι συγκινησιακά φορτισμένος από τον χαμό του 19χρονου.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες;