Skip to main content

Άρης – Με απουσίες απέναντι στον Κολοσσό

Με απουσίες ταξιδεύει στην Ρόδο ο Άρης για το παιχνίδι με τον Κολοσσό (5/3, 17:00), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Basket League.

Συγκεκριμένα, στην βάση τους έμειναν οι τραυματίες Γουίλιαμς, Σχίζας και Σιδηροήλίας, καθώς και ο Γεροκώστας, που είναι ασθενής και ο Τσαχτσίρας, που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Παίδων.

Έτσι, την αποστολή των «κιτρινόμαυρων» αποτελούν οι:   Σακούρ Τζούστον, Άντονι Κάουαν JR, Νίκος Καμάρας, Στέλιος Χαβαλές, Στέλιος Πουλιανίτης, Κυριάκος Πετανίδης, Έρικ Λόκετ, Όμηρος Νετζήπογλου, Ολιβιέ Χάνλαν, Θωμάς Κώττας.

Ο συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, Σάκης Παραλίκας, δήλωσε για τον αγώνα της Ρόδου:

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Κολοσσός θέλει να διατηρήσει την επαφή του με τις υψηλές θέσεις. Εμείς πάμε στη Ρόδο με τα γνωστά προβλήματα τραυματισμών και την απουσία του Κέλι στις ΗΠΑ. Θα πάμε να παλέψουμε, να παίξουμε το παιχνίδι μας και να κυνηγήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.

Ο Κολοσσός είναι μια ομάδα που στηρίζεται πολύ στο τρίποντο και στο τρανζίσιον παιχνίδι. Πρέπει να ελέγξουμε τα ατού του και να χτυπήσουμε τις αδυναμίες στο παιχνίδι του».