Skip to main content

Αργυρούλης: «Ευχαριστήθηκα τη στιγμή στο ΣΕΦ, όνειρό μου να είμαι το μέλλον του Ηρακλή»

O Παναγιώτης Αργυρούλης μίλησε στην ΕΡΤ3 για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή με τον οποίο έκανε το ντεμπούτο του, υπογραμμίζοντας ότι χάρηκε την στιγμή που έκανε κλέψιμο στον Σλούκα, έβαλε το καλάθι και οι φίλαθλοι τον χειροκρότησαν.

Ο Παναγιώτης Αργυρούλης δήλωσε ότι «Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία που δεν έχω ξαναζήσει στη ζωή μου, είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστημένος με τον εαυτό μου, πήρα πολύ αγάπη απ' τον κόσμο, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου και την οικογένεια μου που με στηρίζουν τόσα χρόνια, τους δυο προπονητές μου τόσο στο εφηβικό όσο και στο ανδρικό και φυσικά τον πρόεδρο που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία να ταξιδέψω με την αποστολή και να κάνω το ντεμπούτο μου».

Για το κλέψιμο στον Σλούκα και το καλάθι του που συνοδεύτηκε από χειροκρότημα: «Ήταν πολύ δυνατό το χειροκρότημα, ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους μου έδωσαν δύναμη, την ευχαριστήθηκα πολύ αυτή τη στιγμή, χαρούμενος πολύ με τον εαυτό μου».

 

Όσο για την απόσταση που υπάρχει ανάμεσα σε εφηβικό και ανδρικό δήλωσε: «Υπάρχει τεράστια διαφορά σε ταχύτητα και δύναμη είναι κάτι που δεν έχω συνηθίσει και δεν έχω ξανά ζήσει, πρωτόγνωρη εμπειρία».

Ενώ για το πώς συνδέθηκε με το μπάσκετ: «Ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ στον Κεραυνό Λάρισας, ομάδα από όπου ξεκίνησε ο Σπανούλης, και ήρθα φέτος στον Ηρακλή, όνειρό μου είναι να παίξω επαγγελματικά μπάσκετ, να αποτελέσω το μέλλον του συλλόγου στα επόμενα χρόνια».