Skip to main content

Καστρίτης: «Η αποβολή του Τζούστον αλλοίωσε το αμυντικό πλάνο μας»

Ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Καστρίτης μίλησε μετά την εκτός έδρας ήττα της ομάδας του από το Λαύριο με 68-64, επισημαίνοντας ότι είναι εξαιρετικό δύσκολο να απουσιάζουν σε σταθερή βάση τουλάχιστον τρεις-τέσσερις παίκτες.

Ο κόουτς Γιάννης Καστρίτης δήλωσε ότι: «Νομίζω ότι στο τέλος ξεμείναμε από δυνάμεις ενώ η αποβολή του Τζούστον με πέντε φάουλ αλλοίωσε το αμυντικό μας πλάνο. Συν τοις άλλοις, το Λαύριο διαχειρίστηκε καλύτερα από εμάς 1-2 κατοχές. Ωστόσο αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου».

Για την απουσία του Ολιβιέ Χάνλαν. «Πλέον όλοι γνωρίζουν την κατάσταση στην ομάδα αλλά έχουμε δεσμευτεί να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας σε κάθε αγώνα. Δεν είναι μόνο η απουσία του Χάνλαν. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να προετοιμάζεις την ομάδα όταν σε σταθερή βάση απουσιάσουν τουλάχιστον τρεις-τέσσερις παίκτες. Δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς. Όταν σ’ αυτούς τους παίκτες βρίσκεται ένας με μεγάλη επιρροή στην απόφαση ή στο σκοράρισμα, προφανώς η δουλειά σου γίνεται δυσκολότερη. Μας διευκολύνει η παρουσία των παικτών. Η θέλησή τους, η καρδιά και η ψυχή που δείχνουν».