Skip to main content

Πουλιανίτης: «Νιώθω υπέροχα όταν φωνάζουν το όνομα μου»

Ο Στέλιος Πουλιανίτης έκανε εμφάνιση καριέρας, στην αναμέτρηση του Άρη με τον Προμηθέα, πετυχαίνοντας 25 πόντους με τον ίδιο να μιλάει για τη σπουδαία του αυτή στιγμή.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ3:

 

Για το πως ένιωσε μετά τη λήξη του αγώνα είπε: «Είναι δύσκολο να το περιγράψεις, είναι το πως νιώθεις στον αγώνα, όταν ακούς το όνομά σου από ένα τέτοιο λαό, από ένα τέτοιο γήπεδο, είναι φανταστικό, δεν μπορώ να το περιγράψω πολύ εύκολα και οι συμπαίκτες μου με έκαναν πολύ χαρούμενο και οι οπαδοί».

 

Ερωτηθείς αν αισθάνεται ότι ήταν η κορυφαία εμφάνιση της καριέρας του ως τώρα απάντησε: «Σίγουρα και για μένα ήταν κάτιΠουλιανίτης: «Νιώθω υπέροχα όταν φωνάζουν το όνομα μου» και να είμαστε ο εαυτός μας σε κάθε φάση. Ακόμα από την προπόνηση εμείς δουλεύουμε πάρα πολύ .Υπάρχουν καλές στιγμές για όλους τους παίκτες στις προπονήσεις. Τον ευχαριστώ, έχουμε ένα πάρα πολύ καλό κλίμα φέτος και ο καθένας νομίζω θα έλεγε για τον κάθε συμπαίκτη του το ίδιο».

 

Τέλος, αναφέρθηκε στο πως βρίσκει κίνητρο να βελτιώνεται συνεχώς παρά τις κακές στιγμές που έχει βιώσει στον αθλητισμό δηλώνοντας τα εξής: «Tο κίνητρο είναι η ίδια η αποτυχία, η δυσκολία, το μόνο που μπορεί να σε κάνει είναι να σε κάνει απλά καλύτερο, να πάρεις ότι θετικό μπορεί να υπάρχει σε μια κακή στιγμή ,όταν κάτι πάει στραβά, δεν μπορεί να πάει πιο στραβά στην ουσία, απλά πρέπει να πάρεις τα θετικά που βρίσκεις στην κατάσταση που βρίσκεσαι την συγκεκριμένη στιγμή, οπότε νομίζω ότι μόνο θετικά μπορούν να βγουν από αυτό, σε κάνουν όλα πιο δυνατό, τα δύσκολα είναι πάντα για καλό».