Skip to main content

ΕΣΑΚΕ – Απαλλακτική απόφαση για τον Άρη, δεν κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών

Αθωωτική ήταν η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ, αναφορικά με το ζήτημα της μη χορήγησης πιστοποιητικού συμμετοχής στους «κιτρινόμαυρους «από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να γλιτώνει την αφαίρεση βαθμών.

Η διοίκηση του Άρη είχε προχωρήσει σε προσφυγή στο Διοικητικό Εφετείο, εις βάρος της αρχικής απόφασης της ΕΕΑ. Η αρχική εκδίκαση έγινε στις 20 Ιανουαρίου, χωρίς να παρθεί κάποια απόφαση. Ακολούθησε νέα εκδίκαση την περασμένη Παρασκευή, στην οποία έδωσαν το «παρών» οι νομικοί σύμβουλοι του Άρη, Χρήστος Γρόλλιος και Γιώργος Γιαννόπουλος, με την απόφαση να βγαίνει το πρωί της Τετάρτης (6/4) και η οποία ήταν απαλλακτική για τους «κιτρινόμαυρους».

Αυτό σημαίνει πως δεν προβλέπονται ποινές, με τους ανθρώπους του Άρη να… ξεφυσούν από ικανοποίηση, ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Αναλυτικά η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:

"Απαλλάσσεται η ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΑΡΗΣ ΚΑΕ - 2003 KAE) του πειθαρχικού παραπτώματος για τη μη χορήγηση του προβλεπόμενου στο άρθρο 77Α παρ. 3 του Ν. 2725/1999 πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα."