Skip to main content

Μέξας: «Δεν έχουμε άλλη ελπίδα, πρέπει να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό»

Ο προπονητής του Ηρακλή, Κώστας Μέξας μίλησε μετά την εκτός έδρας νίκη της ομάδας του από τον Προμηθέα με 78-69, επισημαίνοντας ότι ο κόσμος των κυανόλευκων έχει συμπαρασταθεί φέτος στην ομάδα  και εντός και εκτός παρκέ.

Ο κόουτς Κώστας Μέξας δήλωσε ότι: «Πληρώσαμε κάποια σημαντικά αμυντικά λάθη μας προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και δεν μπορέσαμε να τα καταφέρουμε απέναντι σε μία ομάδα πιο ποιοτική από εμάς και με μεγαλύτερο βάθος. Για να κοντράρουμε τον Προμηθέα, έπρεπε να είμαστε πιο δυνατοί και αποτελεσματικοί στην άμυνα και να μην ανοίξει το παιχνίδι, καθώς με την επίθεση δεν θα πετυχαίναμε τον στόχο μας».


Για το ματς με τον Παναθηναϊκό στην τελευταία αγωνιστική του Ελληνικού πρωταθλήματος: «Ευχαριστούμε τον κόσμο για την απίστευτη συμπαράστασή του, ο κόσμος μας είναι αυτός, που μας έχει συμπαρασταθεί φέτος και εντός και εκτός παρκέ. Στην προσπάθειά μας για τη σωτηρία δεν έχουμε άλλη ελπίδα από το να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας. Είναι δύσκολο, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να το προσπαθήσουμε».