Skip to main content

Λαρεντζάκης: «Στόχος μου από μικρός ήταν να παίξω σε ένα Final 4»

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού, Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε μετά την εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί του Ιωνικού με 86-78, επισημαίνοντας ότι σίγουρα θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι στον ημιτελικό του Final Four της EuroLeague κόντρα στην Εφές.

 Ο γκαρντ του Ολυμπιακού ανέφερε ότι: «Μετά από μια τέτοια πρόκριση το μυαλό μας ήταν ακόμα εκεί. Μας έβαλε πίεση ο Ιωνικός. Έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια για την Ελλάδα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτά και να τα αντιμετωπίσουμε σαν προετοιμασία για το Final 4».

Για τον ημιτελικό του Final 4 (19/5) με την Εφές, υπογράμμισε ότι «Είμαστε έτοιμοι, το κίνητρο είναι μεγάλο. Τους ξέρουμε και μας ξέρουν, είναι ένα ματς με τον κόσμο στο πλευρό μας. Θα γίνει δυνατό παιχνίδι και μακάρι να είμαστε εμείς οι νικητές».

Για το back to back που αναφέρει ο κόουτς Εργκίν Αταμάν ότι θέλει να πετύχει η Εφές, επισήμανε ότι: «Ο κόουτς Αταμάν έχει κάνει αρκετές δηλώσεις και στο παρελθόν, όμως το κίνητρο του παιχνιδιού από μόνο του είναι υψηλό», ενώ σε ο,τι αφορά τον ίδιο αποκάλυψε ότι «Στόχος μου ήταν από μικρός να παίξω σε ένα Final 4».