Skip to main content

Απόλλων. Π – Ολυμπιακός 68-94: Ξεμούδιασμα στην Πάτρα

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Απόλλωνα στην Πάτρα με σκορ 68-94 στην προτελευταία αγωνιστική της Basket League. Οι Πειραιώτες με ενδιάμεση… στάση το παιχνίδι εναντίον του Κολοσσού στο ΣΕΦ (14/5), ετοιμάζονται για τη μάχη με την Εφές στον ημιτελικό του Final-4 (19/5).

Οι ερυθρόλευκοι βρήκαν αντίσταση από τους Πατρινούς στο ξεκίνημα, όταν οι άμυνες έμοιαζαν να μην έχουν συνοχή και το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με 16-19.

Στη συνέχεια όμως οι παίκτες του Μπαρτζώκα πάτησαν γκάζι και πήγαν στα αποδυτήρια με +12 (36-48) και με πρωταγωνιστές τους Ζαν Σαρλ και Λαρεντζάκη.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων δεν μπόρεσε να κρυφτεί όσο και αν οι γηπεδούχοι προσπάθησαν και ο Ολυμπιακός ξέφυγε με +21 (52-73).

Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα οι δύο προπονητές μοίρασαν το χρόνο συμμετοχής δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα και το τελικό σκορ 68-94, έφερε ικανοποίηση τόσο στους ερυθρόλευκους για τη νίκη όσο και στους Πατρινούς, που δοκίμασαν τις δυνάμεις τους απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, μέσα από τα δύο τελευταία παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος κόντρα σε Απόλλωνα και Κολοσσό, προσπαθούν να διατηρήσουν το ρυθμό τους ενόψει του Final-4.

Δεκάλεπτα: 16-19, 36-48, 52-73, 68-94

On Fire: Ο Σάσα Βεζένκοβ με 15 πόντους.

Ξεχώρισαν: Για τον Απόλλων ο Σίμονς με 16 πόντους και για τον Ολυμπιακό ο Λαρεντζάκης με 16 πόντους.

Το στοιχείο που έκρινε την αναμέτρηση: Η διαφορά δυναμικότητας που χωρίζει τις δύο ομάδες!

Η μεγαλύτερη διαφορά: +29 (65-94) στο τελευταίο δεκάλεπτο

ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΚΩΣΗΣ