Skip to main content

Χάγκινς: «Έχω πολλά να αποδείξω, νιώθω ότι είμαι σε αποστολή»

Μετά τον Νοα Χόρκλερ και ο Τζος Χάγκινς βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, με τον 28χρονο γκαρντ να δηλώνει έτοιμος να μεταλαμπαδεύσει την εμπειρία του στους νεότερους συμπαίκτες του.

«Το να έρχεσαι από το κολέγιο στην Ευρώπη είναι κάτι διαφορετικό αναφορικά με το παιχνίδι. Είναι διαφορετικά τα στιλ παιχνιδιού. Εγώ είμαι στην Ευρώπη για αρκετό καιρό. Είναι ένα από τα καθήκοντά μου να βοηθήσω τα νεότερα παιδιά να προσαρμοστούν. Όμως νομίζω ότι δε θα χρειαστούν μεγάλο χρόνο προσαρμογής»,  ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Αμερικανού παίκτη, ο οποίος εμφανίστηκε ανυπόμονος να αγωνιστεί μπροστά στους οπαδούς της νέας του ομάδας.  

«Περίμενα όλη την καριέρα μου για να παίξω μπροστά σε ένα κοινό σαν του Άρη. Για μένα αυτή θα είναι μία ξεχωριστή χρονιά και ανυπομονώ να τη ζήσω», καταθέτει.

Τέλος, ο Χάγκινς μίλησε και για το έξτρα κίνητρο που έχει, ενόψει της νέας σεζόν.

«Έχω πολλά να αποδείξω αυτήν τη χρονιά. Θα μπω στο γήπεδο για να παίξω σκληρά και να φέρω «φλόγα» στην ομάδα, είτε στους αγώνες, είτε καθημερινά στις προπονήσεις. Νιώθω ότι είμαι σε αποστολή», ήταν το σχόλιο του Αμερικανού.