Skip to main content

Λαρεντζάκης: «Κλειδί και πέρσι και φέτος η άμυνα μας»

Για την νικηφόρα πρεμιέρα στην Basket League, απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρα;, την απόδοση του με την Μπαρτσελόνα, αλλά και το επερχόμενο παιχνίδι με την Ζαλγκίρις Κάουνας, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Αναλυτικά ο Έλληνας άσος μίλησε:

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα:  Ο κόουτς άνοιξε το rotation. Μας έλειπαν κάποιοι παίκτες που δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν στην Πάτρα και υπήρχε και το πρόβλημα με τον Τζόελ (Μπολομπόι) από το ημίχρονο. Ελπίζω να είναι καλά Καλή επιτυχία στον Απόλλωνα και μια χρονιά με υγεία. Το κλειδί για την περσινή χρονιά και αυτό που θέλουμε να είναι και για τη φετινή είναι η άμυνά μας. Να κρατάμε χαμηλά τις ομάδες με πίεση στην μπάλα, ενέργεια. Έχουμε παίκτες με ταλέντο και η επίθεσή μας είναι αρκετά καλή.

Για το αν είπε μετά το πρώτο εύστοχο στην Μπαρτσελόνα «θα τα βάλω όλα»: «Αυτά είναι όλα παρελθόν... Ναι ναι το είπα. Το θέμα είναι πως η χαρά πρέπει να κρατάει ένα βράδυ. Όπως έγινε και με το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Πρέπει να συνεχίσουμε κοιτώντας μπροστά, η χρονιά είναι τεράστια. Ήταν μια σημαντική νίκη όπως κάθε νίκη στην Ευρωλίγκα.

Για τη Ζαλγκίρις: Είναι μια επικίνδυνη ομάδα. Δεν μας αρέσει που θα παίξουμε κεκλεισμένων των θυρών στο πρώτο παιχνίδι εντός αλλά με την κατάλληλη προετοιμασία θα είμαστε έτοιμοι.