Skip to main content

Μπαρτζώκας: «Έχουμε καλή ομάδα και πρέπει να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα»

Στην ποιότητα της ομάδας του στάθηκε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά το φινάλε του αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας.

Αναλυτικά ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε:

Για το ματς: «Δεν θα έλεγα ότι ήταν ένα παιχνίδι διεκπεραίωσης. Η Πάτρα κυκλοφορεί καλά την μπάλα και έπρεπε να παίξουμε καλά. Έχουμε ταλέντο στην επίθεση και μπορούμε να ανοίξουμε το σκορ».

Για τη χημεία που δείχνει να έχει ο Ολυμπιακός: «Δεν είναι ότι δεν κάναμε αλλαγές. Όλες οι ομάδες έκαναν αλλαγές, εμείς είχαμε 5 προσθήκες, αλλά έχουμε καλή ομάδα και πρέπει να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα».

 

Λίγο αργότερα, στην συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης της Πάτρας, τόνισε: 

"Ήταν η πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ελπίζω ο κόσμος της Πάτρας να πέρασε ένα ευχάριστο δίωρο. Προφανώς θα ήθελε να κερδίσει η ομάδα του, αλλά, όπως καταλαβαίνετε, ήταν λίγο δύσκολο σήμερα. Για μας ήταν μια καλή ευκαιρία να ανοίξουμε το rotation, να παίξουν παιδιά που δεν είχαν παίξει τόσο πολύ είτε στο Super Cup είτε στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Φυσικά να κερδίσουμε το παιχνίδι, όπως θέλαμε. Ήταν δύσκολο να χάσουμε, έχοντας 29 ασίστ για 5 λάθη.

Ο Απόλλωνας Πάτρας είναι μια ομάδα που έχει πολύ καλή επιθετική εκτέλεση, κυκλοφορεί την μπάλα καλά. Έχει παίκτες που είναι καλοί στο κομμάτι της δημιουργίας, κι από προπονητικό πλάνο, αλλά κι ο Γιώργος Μπόγρης είναι πολύ καλός σε αυτό το πράγμα. Έτσι, έπρεπε να είμαστε αρκετά συμπαγείς στην άμυνα για να ελέγξουμε το παιχνίδι. Όταν το κάναμε, ιδίως στο τρίτο δεκάλεπτο, το παιχνίδι άνοιξε και μετά έγινε διαδικαστικό. Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα Πάτρας στο πρωτάθλημα και υγεία σε όλους τους φιλάθλους".