Skip to main content

Χασανίδης: «Με ενέργεια και τον κόσμο στο πλευρό μας»

Ο άμεσος συνεργάτης του κόουτς Γιάννη Καστρίτη στον Άρη, Χρήστος Χασανίδης μίλησε λίγο πριν το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας, το Σάββατο (5/11, 16:00), υπογραμμίζοντας ότι οι Αχαιοί έχουν δείξει καλές προδιαγραφές.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Άρη:

Ο ΑΡΗΣ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών, ο οποίος θα διεξαχθεί στο «Nick Galis Hall» το Σάββατο 05/11 στις 16:00 (ζωντανά από την ΕΡΤ3), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Basket League.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (04/11) περιλάμβανε μία μεσημεριανή προπόνηση. Απών ήταν ο Τζος Χάγκινς, ο οποίος ξεκίνησε την αποθεραπεία του για τη θλάση την οποία υπέστη.

Πριν από την προπόνηση, το τεχνικό επιτελείο ανέλυσε τον αυριανό αντίπαλο με τη βοήθεια του βίντεο.

Χασανίδης: «Με ενέργεια και τον κόσμο στο πλευρό μας»

Ο συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη στην τεχνική ηγεσία του ΑΡΗ, Χρήστος Χασανίδης, δήλωσε για τον αγώνα με τον Απόλλωνα:

«Έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό παιχνίδι, με τον Απόλλωνα. Πρέπει να κερδίσουμε, για να έχει αντίκρισμα η εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ, και για να το πετύχουμε οφείλουμε να καταβάλλουμε τα μέγιστα. Επιμένουμε στη φιλοσοφία μας και ξεκινάμε από την άμυνα. Θέλουμε να βγάλουμε ενέργεια και μέσα από την άμυνα, να «χτίσουμε» και στην επίθεσή μας.

Παίζουμε με μία ομάδα που έχει δείξει καλές προδιαγραφές, με την έννοια ότι παίζει σαν ομάδα. Ο Απόλλων σουτάρει αρκετά και πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή στην περιφερειακή άμυνά μας.

Βλέπουμε ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τα εισιτήρια της αναμέτρησης κι αυτό μας χαροποιεί. Εύχομαι να παίξουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο και μαζί με τον κόσμο μας να πανηγυρίσουμε ακόμα μία νίκη».