Skip to main content

Ολυμπιακός-Κολοσσός Ρ. 99-64: Nίκη με περίπατο και χρόνο για όλους

Ο Ολυμπιακός είχε ένα εύκολο απόγευμα στο ΣΕΦ. Επικράτησε 99-64 του Κολοσσού Ρόδου για την 6η αγωνιστική της Basket League και παραμένει αήττητος στην κορυφή της κατάταξης.

Η όποια σχετική ισορροπία μπορεί να υπήρχε στο πρώτο δεκάλεπτο με τους γηπεδούχους να έχουν πάντα τον πρώτο λόγο, πήγε.. περίπατο στο δεύτερο. Το επιμέρους 28-9 δεν άφησε και πολλά περιθώρια στους Ροδίτες, με το ημίχρονο να κλείνει με double score και... κάτι (51-25).

Ο στόχος του Γιώργου Μπαρτζώκα να ξεκουράσει και κάποιους από τους βασικούς του παίκτες μετά το ταξίδι στη Γερμανία και την αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου, αλλά και ενόψει της διπλής εβδομάδας στην Ευρωλίγκα ήταν ξεκάθαρος από την αρχική πεντάδα ακόμη, στην οποία βρήκε θέση ο Μιχάλης Λούντζης. Νωρίς σχετικά στο παιχνίδι μπήκε και ο Τζορτζ Πάπας, ενώ ο Ηλίας Παπαθεοδώρου βρήκε την ευκαιρία να δώσει χρόνο στον Κόφεϊ και να κάνει κι αυτός τις δικές του δοκιμές στο παρκέ με την υπόθεση "νίκη" να έχει κριθεί από νωρίς και έκλεισε με το τελικό 99-64.

Τα δεκάλεπτα: 23-16, 51-25, 74-43, 99-64

Οn fire:  Ο Ολυμπιακός, ο οποίος έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση μοιράζοντας και το χρόνο

Η μεγαλύτερη διαφορά: +35 για τον Ολυμπιακό τρεις φορές στη διάρκεια του αγώνα, ο Κολοσσός δεν προηγήθηκε σε κάποιο σημείο του αγώνα

Ξεχώρισαν: Σε ένα τέτοιο παιχνίδι με ττέτοιες διαφορές δύσκολα να μιλήσεις για έναν παίκτη ή δύο. Πίτερς και Σταρκς ήταν αυτοί που ηγήθηκαν των σκόρερ για τις δύο ομάδες.

Διαιτητές: Πιτσίλκας, Ζακεστίδης, Σκαλτζής