Skip to main content

Καστρίτης: «Κρατώ ότι δεν τα παρατήσαμε»

Ο Άρης βρέθηκε να χάνει από την αρχή με μεγάλες διαφορές στο ΟΑΚΑ, καλούμενος να αγωνιστεί με σημαντικές απουσίες απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο Γιάννης Καστρίτης αναφέρθηκε στα προβλήματα που υπήρχαν όλη την εβδομάδα στην προετοιμασία της ομάδας του, ξεκαθαρίζοντας από τη μία πως δεν αναζητά δικαιολογίες και από την άλλη πως οι παίκτες που αγωνίστηκαν αξίζουν τα εύσημα.

«Είμαστε μια ομάδα που έχουμε αποδείξει πως δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες», τόνισε ο προπονητής του Άρη μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ για να προσθέσει: «Δεν είναι μόνο ότι κατεβήκαμε με απουσίες, είναι ότι όλη την εβδομάδα είχαμε διαθέσιμους 7-8 παίκτες ουσιαστικά, καθώς κάποιοι ήταν εξασθενημένοι ή ασθενείς. Τελευταία στιγμή δεν ήρθε ο Νότε».

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για το θέμα συμπλήρωσε: «Είμαστε σε μια περίοδο που προσπαθούμε να βρούμε το ρυθμό μας και οι απουσίες δεν βοηθούν. Θα κρατήσω το γεγονός ότι τα παιδιά δείχνουν πως δεν θέλουν να τα παρατάνε όποιες κι αν είναι οι συνθήκες. Κάποιοι έπαιξαν εκτός θέσης, κάποιοι πολλά λεπτά ρισκάροντας ίσως έναν τραυματισμό. Όλοι προσπάθησαν και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Ξέρουμε τώρα ότι μας περιμένει ένα απαιτητικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και θέλουμε να είμαστε υγιείς, ώστε να δουλέψουμε όπως πρέπει. Ειδικά από τη στιγμή που είμαστε μια ομάδα που επενδύει πολλά στο κομμάτι της ενέργειας και της πίεσης στην άμυνα, όταν έχεις λίγα άτομα τα πράγματα δυσκολεύουν. Σήμερα δεν ξεκίνησαμε καλά, αλλά παρόλα τα προβλήματα, τα παιδιά προσπάθησαν και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Δεν μπορούμε να έχουμε κανένα παράπονο».

Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν χρησιμοποίησε τον Γκούντγουιν, απάντησε: «Ταξίδεψε για να συμπληρωθεί η δωδεκάδα. Ήταν τραυματίας και δεν έχει κάνει προπόνηση. Ο Σχίζας βασανίζεται από μια διάσειση και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί ούτε κι αυτός. Ο Σανόγκο έπαιξε στο 4 και στο 5, ενώ ο Νότε έμεινε στη Θεσσαλονίκη, γιατί είναι άρρωστος και ανάβασε ξανά πυρετό. Ο Γκούντγουιν δεν μπορούσε να παίξει, δεν θέλαμε να ρισκάρουμε κάποια υποτροπή».