Skip to main content

Μπαρτζώκας: «Ο Καναάν θα παίξει με τη Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε μετά την νίκη της ομάδας του επί του Απ. Πάτρας με 97-60, τονίζοντας ότι το παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι δύσκολο, επισημαίνοντας ότι οι μερένγχες έχουν ομάδα με ποιότητα.

Ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε ότι: 

"Ήμασταν σοβαροί, μοιράσαμε τον χρόνο, δείξαμε σοβαρότητα, με λίγα λόγια κάναμε αυτό που έπρεπε. Ο Κάναν είναι έτοιμος, αλλά αποφασίσαμε αντί για ματς να του δώσουμε μια ακόμα προπόνηση...(Για το ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης) Θα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, όπως όλα. Όποιο ματς κερδίσεις 2 βαθμούς παίρνεις. Είναι ένα πρωτάθλημα. Πρώτος στόχος είναι η οκτάδα, δεν τον υποτιμώ ως στόχο. Υπάρχει δυσκολία, παλεύουν όλοι. Μετά θα δούμε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε. Τη Ρεάλ την κερδίσαμε στην Μαδρίτη, αλλά είναι 1η στην Euroleague. Έχει ποιότητα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι".

Για το sold out για το ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης:"Δεν χρειάζεται να δίνουμε σε όλα εξηγήσεις. Έχουμε κάνει τρεις εντός έδρας ήττες, αλλά έχουμε κάνει και έξι εκτός έδρας νίκες, σε δύσκολες έδρες. Δεν μας αγχώνει ο κόσμος. Μας ενθουσιάζει το sold out. Και στο Μόντε Κάρλο και στην Μπολόνια είχαμε υποστήριξη. Είμαστε χαρούμενοι με αυτό το κλίμα".