Skip to main content

Σερέλης: «Βρισκόμαστε σε ανοδική πορεία»

Το Λαύριο άγγιξε τη νίκη στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και ο Χρήστος Σερέλης δεν έκρυψε την περηφάνεια του για την ομάδα του.

«Δείξαμε πως είμαστε σε ανοδική πορεία», δήλωσε ο προπονητής του Λαυρίου στην κάμερα της ΕΡΤ και συνέχισε: «Θέλαμε να εκμεταλλευτούμε το γεγονό ότι Παναθηναϊκός δεν βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση κι επιπλέον είχε αρκετές απουσίες. Καταφέραμε να είμαστε μπροστά στο σκορ για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα στο παιχνίδι, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Φτάσαμε να είμαστε στενοχωρημένοι στο τέλος ενός αγώνα που αν μας έλεγαν πριν πως θα κυλούσε θα ήμασταν και ευχαριστημένοι, χωρίς σε καμία περίπτωση να αμφισβητώ την ομάδα του Παναθηναϊκού. Η ομάδα μας βρίσκεται σε καλή κατάσταση και πιστέψτε με είμαι πολλά χρόνια στο χώρο, αν η ομάδα συνεχίσει έτσι, αν κρατήσει αυτή την εικόνα που έχει εντός και εκτός παρκέ δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο».

Ο Σερέλης αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Φλαγκ ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του αγώνα: «Έχει ένα διάστρεμμα που φαίνεται σοβαρό. Είναι σημαντικός παίκτης για εμάς. Η ομάδα μετράει πάντα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να σταθούμε εκεί. Πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι και να συνεχίσουμε αυτήν την ανοδική πορεία, να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».