Skip to main content

Ράντονιτς: «Έχουμε βρει παίκτη, ελπίζω να τον υπογράψουμε μέσα στην εβδομάδα»

Ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε τη συμβολή αρκετών παικτών του και την ατομική ενέργεια του Πάρις Λι στο φινάλε για να πάρει τη νίκη από το Λαύριο. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς στάθηκε στο περιορισμένο rotation (οι «πράσινοι» κατέβασαν... δεκάδα), αλλά και στο αποτέλεσμα.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το Λαύριο έπαιξε πολύ καλά και με μεγάλη ενέργεια από την αρχή», τόνισε ο προπονητής των «πράσινων» στην κάμερα της ΕΡΤ και πρόσθεσε: «Δεν μπορέσαμε να έχουμε ένα ευρύ rotation σήμερα, αλλά κρατάμε το σημαντικό που ήταν η νίκη».

Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν μας επετράπει σήμερα να κάνουμε ροτέισον, το Λαύριο έπαιξε με πολλή ενέργεια. Στο τέλος όμως κρατάμε το πιο σημαντικό που είναι η νίκη».

O κόουτς Ντέγιαν Ράντονιτς δήλωσε στη συνέχεια ότι: «Ξεκινήσαμε άσχημα αμυντικά στο πρώτο δεκάλεπτο αλλά στο δεύτερο βελτιωθήκαμε. Στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου δεν ήμασταν καλοί ούτε στην άμυνα, ούτε στην επίθεση. Στο τέλος θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει το ματς μια κατοχή νωρίτερα. Τελικά τα καταφέραμε με το καλάθι και την καλή άμυνα του Λι. Το πρόγραμμα είναι πολύ σκληρό. Την Πέμπτη είχαμε το ματς με τη Βίρτους και είναι πολύ δύσκολο με τόσο μικρό rotation που έχουμε αυτό το διάστημα, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε, να ανταποκριθούμε. Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε και τα καταφέραμε απέναντι στο Λαύριο, το οποίο έπαιξε πολύ καλά. Ελπίζω στις προπονήσεις της επόμενης εβδομάδας, εν όψει του ματς με τη Ζαλγκίρις, να έχουμε περισσότερους παίκτες στη διάθεσή μας...Επίσης έχουμε βρει και έναν νέο παίκτη, ελπίζω να τον υπογράψουμε κατά τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας».