Skip to main content

Απόλλων Πατρών: «Κομμάτι της ιστορίας μας ο Σπύρος Γαλάνης»

Ανακοίνωση για την απώλεια του Σπύρου Γαλάνη εξέδωσε ο Απόλλων Πατρών, με τους μελανόλευκους να υπογραμμίζουν ότι ο εκλιπών αποτελεί κομμάτι της ιστορίας τους. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η οικογένεια του Απόλλωνα θρηνεί για την απώλεια του εμβληματικού παράγοντα του Συλλόγου, Σπύρου Γαλάνη, που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών.  

Υπηρέτησε τον Σύλλογο με αγάπη και συνέπεια από τις αρχές της δεκαετίας του 80, ήταν μέλος στο ΤΑΚ Απόλλων που ιδρύθηκε το 1991 και μάλιστα ήταν ο πρώτος πρόεδρος της ΚΑΕ που ιδρύθηκε το 1995 και παρέμεινε μέχρι το 1997, ενώ συνέχισε την προσφορά  του στον Ερασιτέχνη μέχρι το 2000.

Ο Σπύρος Γαλάνης αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας του Απόλλωνα, αφού ήταν από τους ανθρώπους που κράτησαν ζωντανή την ομάδα ακόμη και στις δύσκολες στιγμές της, καθώς μαζί με μία παρέα φίλων έδωσαν στη συνέχεια σάρκα και οστά στο όνειρο να δημιουργηθεί μία αξιόλογη ομάδα που θα ανέβει στην μεγάλη κατηγορία. Γενικότερα, ήταν μεγάλη η συμμετοχή και η προσφορά του στην άνοδο της ομάδας μπάσκετ στην Α1 Εθνική, καθώς και στην κατασκευή του γηπέδου μας, στην Περιβόλα.

Η «μελανόλευκη» οικογένεια θρηνεί για την απώλεια ενός ακόμη δικού της ανθρώπου και για μία ξεχωριστή προσωπικότητα της ομάδας που σίγουρα θα λείπει στους επόμενους αγώνες και δραστηριότητες του Συλλόγου μας.

Οι διοικήσεις του Απόλλωνα, της Απολλωνιάδας και της ΚΑΕ, εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια και τους οικείους του Σπύρου Γαλάνη.

Η κηδεία του εκλιπόντος, θα γίνει το μεσημέρι (15.00), της Τρίτης (24/1), από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα».