Skip to main content

Κασελάκης για ΑΕΚ: «Να παίξουμε ένα παιχνίδι σε υψηλό ρυθμό με πολύ μεγάλη ένταση»

Στην έδρα της ΑΕΚ δοκιμάζεται το Περιστέρι (28/1, 16:00) για την 14η αγωνιστική της Basket League, με τον αρχηγό της ομάδας των δυτικών προαστίων, Λεωνίδα Κασελάκη, να τονίζει πως η ομάδα του πρέπει να δείξει το ίδιο πρόσωπο που εμφάνισε απέναντι στον Ολυμπιακό.

«Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με την ΑΕΚ, ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα του αντιπάλου, ενώ προερχόμαστε από μια καλή εμφάνιση η οποία δεν συνοδεύτηκε όμως με νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό» υποστήριξε ο Κασελάκης, για να προσθέσει:

«Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να παίξουμε ένα παιχνίδι σε υψηλό ρυθμό με πολύ μεγάλη ένταση, όπως απαιτείται. Για μας θα είναι πολύ σημαντικό να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας μέσα από την άμυνα μας. Από κει και πέρα, στην επίθεση πρέπει να διαβάσουμε τις αδυναμίες της ΑΕΚ και να είμαστε στα 40 λεπτά πολύ συγκεντρωμένοι και ήρεμοι για να μπορέσουμε να έχουμε την εικόνα που θέλουμε, προκειμένου να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Όσο για την συνεχή βελτίωση που παρουσιάζει η ομάδα το τελευταίο διάστημα, ο αρχηγός του Περιστερίου υπογράμμισε: «Θεωρώ πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο καθένας έχει το ρόλο του, δενόμαστε μεταξύ μας και αποδίδουμε καλύτερα. Πλέον τα παιχνίδια που έρχονται μπροστά μας, είναι πολύ σημαντικά και θα πρέπει σε κάθε αγώνα να δίνουμε το 100%».