Skip to main content

Basket League - Δράση σε Άνω Λιόσια και Πάτρα, τον Ιωνικό υποδέχεται ο Παναθηναϊκός (pic)

Με μεγάλο παιχνίδι που θα γίνει στα Άνω Λιόσια ξεκινά η 14η αγωνιστική της Basket League, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Περιστέρι. Ακόμα, ο Προμηθέας υποδέχεται τον Κολοσσό, ενώ ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ιωνικό στο ΟΑΚΑ. 

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι του Σαββάτου 28/1, ΑΕΚ και Περιστέρι μονομαχούν στο γήπεδο των κιτρινόμαυρων, με τις δυο ομάδες να έχουν το ίδιο ρεκόρ (8-5), θέλοντας την καθιέρωσή τους στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ακόμα, ο Προμηθέας θέλει να κάνει τη... «ζημιά» στον Κολοσσό και να τον πιάσει κάνοντας το ίδιο ρεκόρ. Πιο συγκεκριμένα, οι Ροδίτες έχουν 8 νίκες και 5 νίκες, ενώ οι Πατρινοί 7 νίκες και 6 ήττες, με την ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου να θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της ανεβαίνοντας ακόμα πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος.

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι του Σαββάτου 28/1, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ιωνικό, με τους πράσινους να θέλουν να κάνουν εμφάνιση αντίστοιχη του δεύτερου ημιχρόνου κόντρα στη Ζαλγκίρις προκειμένου να φτάσουν σε μια άνετη νίκη κόντρα στους μπλε. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής της Basket League:

Σάββατο 28/01

ΟΚΑΛ 16.00 ΑΕΚ-Περιστέρι Κορομηλάς-Κατραχούρας-Μπακάλης (Ελευθεριάδης)

Δ. Τόφαλος 17.00 Προμηθέας Π.-Κολοσσός Ρ. Πουρσανίδης Γ.-Μάνος-Μαλαμάς (Πίγκας)

ΟΑΚΑ 19.15 Παναθηναϊκός-Ιωνικός Ν. Τσολάκος-Κωνσταντινίδου-Λιότσιος (Ντίνος)

Κυριακή 29/01

ΠΑΟΚ 15.45 ΠΑΟΚ-Λαύριο Πιτσίλκας-Γερακίνης-Τηγάνης (Παραλυκίδης)

Γ. Μπουρούσης 17.00 Καρδίτσα-Απόλλων Π. Τσαρούχα-Κάρδαρης-Αγραφιώτης Ιωάν. (Βαρνάς)

ΣΕΦ 19.15 Ολυμπιακός-Άρης Συμεωνίδης-Σκαλτσής-Χριστινάκης (Διμπινούδης)