Skip to main content

Άρης: «Προς τι η πρεμούρα για το «εκτός παρκέ έργο» της Ελληνίδας ρέφερι;»

Η ΚΑΕ Άρης απάντησε με νέα ανακοίνωση της στο αντίστοιχο κείμενο της ΚΑΕ Περιστέρι, επισημαίνοντας ότι οι κιτρινόμαυροι δεν κατέθεσαν ένσταση για τα σφυρίγματα του αγώνα, αλλά και για την κακή εφαρμογή του κανονισμού της διακοπής του αγώνα και της εκκένωσης του "Nick Gallis Hall".

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη:

Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση της ΚΑΕ Περιστέρι, ως «απάντηση» στη δική μας για τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν στον μεταξύ μας αγώνα.

Δεν εκπλησσόμαστε τόσο για την αναφορά στη διαιτησία του αγώνα καθ’ αυτή (δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό) και αν όντως δούμε μαζί ξανά το παιχνίδι, ξέρουμε ποιος θα φύγει δικαιωμένος από το δωμάτιο. Αυτό που μας προκαλεί μεγάλη έκπληξη είναι η κίνηση της ΚΑΕ Περιστέρι να υπερασπιστεί την κα Τσαρούχα για την ένσταση την οποία καταθέσαμε.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ δεν κατέθεσε ένσταση για τα σφυρίγματα του αγώνα, αλλά για κακή εφαρμογή κανονισμού αναφορικά με τη διακοπή της αναμέτρησης και την εκκένωση του «Nick Galis Hall». Ως ΚΑΕ ΑΡΗΣ δεν εμπλέξαμε πουθενά το Περιστέρι στα όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή, κάτι μάλιστα που δηλώθηκε και δημόσια από τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη. Οπότε, προς τι η πρεμούρα για το «εκτός παρκέ έργο» της Ελληνίδας ρέφερι;

Τα περί τοξικότητας, τα επιστρέφουμε. Στο «Nick Galis Hall» υπάρχουν 5.000 φίλαθλοι σε κάθε αγώνα, οι οποίοι ποτέ δεν όρμησαν στα επίσημα και έδειραν τους φιλοξενούμενους...