Skip to main content

Λιμνιάτης: «Είχαμε ένα set ball και τώρα ψάχνουμε το match ball στα επόμενα παιχνίδια»

Για τις νίκες επί των Απόλλωνα και Άρη καθώς και την συνέχεια του πρωταθλήματος, μίλησε στο ΕΟΚ WEB Radio ο προπονητής του Λαυρίου, Γιώργος Λιμνιάτης.

Αναλυτικά ο προπονητής της ομάδας της Λαυρεωτικής μίλησε:

Για τις νίκες επί των Απόλλωνα και Άρη: «Ήταν παιχνίδια που θα μάς έδιναν τη δυνατότητα να «αναπνεύσουμε» ή να «βυθιστούμε» ακόμα περισσότερο και ανταποκριθήκαμε και στα δύο. Νομίζω ότι και στο παιχνίδι με το Περιστέρι που μεσολάβησε είχαμε ανταγωνιστικό πρόσωπο. Στο παιχνίδι με τον Άρη η νίκη «συνοδεύτηκε» με μια πολύ καλή εμφάνιση από εμάς. Παρ’ ότι δεν ήμασταν πολύ εύστοχοι απ’ το τρίποντο και χάσαμε 10 βολές, θεωρώ ότι απ’ το ξεκίνημα του παιχνιδιού ήμασταν η ομάδα που «κινούσε τα νήματα» του παιχνιδιού. Θεωρώ ότι ήταν ξεκάθαρο πως ήμασταν επιβλητικοί απ’ την απόδοσή μας και στο τέλος πήραμε εαυτό που αξίζαμε με βάση την εικόνα του παιχνιδιού. Δεν πρέπει να παραλείψω ότι και ο Άρης αγωνίστηκε με δύο βασικές απουσίες, κάτι που σίγουρα διευκόλυνε και το έργο μας. Ο Άρης κέρδισε τους ανταγωνιστές μας μες στην έδρα τους, εκτός απ’ την Καρδίτσα, οπότε αυτό για εμάς είναι ένα ψυχολογικό ντοπάρισμα».

Για τους τελευταίους τρεις αγώνες του Λαυρίου (Καρδίτσα, Ιωνικός, Κολοσσός): «Μέσα μας ξέρουμε ότι η ομάδα είναι καλή, έχει καλό υλικό και θεωρώ ότι όλοι πιστεύουν ότι δεν είμαστε μια ομάδα που με την εικόνα μας αξίζουμε του χρόνου να βρισκόμαστε σε άλλη κατηγορία. Πάντοτε όταν έρχονται οι νίκες με τέτοιους αντιπάλους και με τον τρόπο που έρχονται είναι ηλίου φαεινότερον ότι δίνει πολύ μεγάλη ψυχολογία. Είχαμε ένα set ball και τώρα ψάχνουμε το match ball στα επόμενα παιχνίδια. Ουσιαστικά κρατάμε τη νίκη στα χέρια μας».

Για το αυριανό (21/03) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Είπα στους παίκτες μου να είμαστε ενθουσιασμένοι για το παιχνίδι αυτό. Λαχταρούμε να παίξουμε αυτό το παιχνίδι, γιατί είναι απέναντι σε μια ομάδα που, κατά την προσωπική μου άποψη, είναι η καλύτερη στην Ευρώπη αυτήν τη στιγμή. Σίγουρα θα υπάρχουν οι απουσίες των Κολοβέρου και Νικολαΐδη, γιατί προέρχονται απ’ τον Ολυμπιακό και θα έχουμε μικρότερο ροτέισον. Θα προσπαθήσουμε ν’ ανοίξουμε το ροτέισον, να παίξουν όλοι οι παίκτες, να φανούμε όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστικοί, να διασκεδάσουμε και μετά να πάμε συγκεντρωμένοι να δουλέψουμε, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε τη νίκη που θέλουμε, αρχής γενομένης απ’ το παιχνίδι με την Καρδίτσα (21/03)».