Skip to main content

Σερέλης: «Ομάδες με ελληνικό κορμό φέρνουν επιτυχίες»

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Απόλλωνα Πάτρας στο ΟΑΚΑ, που ήταν ο ένας στόχος που είχαν οι «πράσινοι», καθώς ο Χρήστος Σερέλης ήθελε και να ξεκουράσει κάποιους παίκτες του.

«Ο στόχος ήταν να και να μοιράσουμε το χρόνο, να παίξουν πολύ περισσότερο παιδιά που δεν έχουν παίξει και τόσο πολύ», τόνισε ο προπονητής των «πράσινων» στις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης στην κάμερα της ΕΡΤ.

Στην αναφορά της παρουσίας ελληνικής πεντάδας στο τελευταίο πεντάλεπτο της αναμέτρησης, ενώ ο Παναθηναϊκός είχε αρχίσει με τέσσερις Έλληνες και μόνο ξένο τον Γκριγκόνις, ο Σερέλης σχολίασε: «Ο Παναθηναϊκός στοχεύει πάντα στον ελληνικό κορμό. Πάντα είχε και έχει καλούς Έλληνες παίκτες και θα πρέπει να έχει. Η ιστορία μας έχει δείξει πως οι ομάδες που στηρίχθηκαν σε ελληνικό κορμό έφεραν επιτυχίες και σε αυτό πρέπει να στοχεύει και ο Παναθηναϊκός».

Για το απαιτητικό πρόγραμμα που έχει και έχει στη συνέχεια η ομάδα του τόνισε: «Είναι απαιτητικό το πρόγραμμα, αλλά τα παιδιά είναι παίκτες Ευρωλίγκας, έχουν μάθει να παίζουν κάθε 2-3 μέρες. Το πρόβλημα είναι ότι δεν είμαστε σταθεροί ακόμη. Αρκετές φορές έχουμε κάνει πολύ καλά παιχνίδια στην Ευρώπη και στη συνέχεια δεν κάναμε καλές εμφανίσεις στην Ελλάδα. Θα πρέπει απέναντι στον Κολοσσό τώρα να παρουσιαστούμε σοβαροί επιθετικά και αμυντικά για να πάρουμε τη νίκη».