Skip to main content

Μπαρτζώκας: "Συγχαρητήρια στην ομάδα γυναικών, ελπίζουμε να κάνουμε το ίδιο"

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Καρδίτσα, ξεκούρασε παίκτες, έκανε ένα δυνατό φίνις στο παιχνίδι, αλλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξεκίνησε από ένα διαφορετικό σημείο τις δηλώσεις του.

"Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ελπίζουμε να κάνουμε κι εμείς το ίδιο", δήλωσε ο προπονητής των "ερυθρόλευκων" μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, για να συνεχίσει για το παιχνίδι: "Είναι δύσκολο για τους παίκτες με τόσα συνεχόμενα παιχνίδια και τόση πίεση και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Θέλαμε σήμερα να ξεκουράσουμε παίκτες σήμερα. Ο Φαλ έπαιξε με ίωση απέναντι στον Παναθηναϊκό και τον αφήσαμε εκτός σήμερα, ο ΜακΚίσικ δεν αγωνίστηκε για τον ίδιο λόγο, ενώ ο Γουόκαπ έπαιξε μόλις ένα δεκάλεπτο".

Όταν ρωτήθηκε για την αστοχία γενικότερα στα τελευταία παιχνίδια στα σουτ τριών πόντων ο Μπαρτζώκας εξήγησε: "Νομίζουμε πως είναι κάτι παροδικό. Δεν έχουμε χρόνο για προπόνηση. Χθες δώσαμε ρεπό αναγκαστικά μετά από τόσα συνεχόμενα παιχνίδια. Η κούραση που έχει μαζευτεί είναι κυρίως πνευματική. Στο ευρωπαϊκό μπάσκετ υπάρχει πλέον μεγάλος αριθμός αγώνων και όλα έχουν σημασία, κάτι που δημιουργεί πίεση".