Skip to main content

Άρης: Το 22ο λάβαρο στην κορυφή του Αλεξανδρείου υπό το βλέμμα του Γκάλη και των παλαίμαχων

Ο Άρης ανέβασε το 22ο λάβαρο του στην κορυφή του Αλεξανδρείου, μαζί με τον αγώνα των κιτρινόμαυρων με τον Προμηθέα, την Κυριακή (9/4).

Η ΕΟΚ αναγνώρισε πρόσφατα αναγνώρισε το Σούπερ Καπ που κατέκτησε ο Άρης το 1986, πριν από 37 χρόνια, με την κιτρινόμαυρη ΚΑΕ να οργανώνει μια τελετή, στο ημίχρονο του αγώνα με τον Προμηθέα, ανεβάζοντας το 22ο λάβαρο στην κορυφή του Αλεξανδρείου.

Εκεί βρέθηκαν ο θρυλικός Νίκος Γκάλης και οι υπόλοιποι βετεράνοι αλλά και μέλη των κιτρινόμαυρων εκείνης της ομάδας. Δίπλα στον Γκάλη ήταν ακόμα οι Μιχάλης Ρωμανίδης, Βασίλης Λυπηρίδης, Νίκος Φιλίππου, Γιώργος Δοξάκης, Φάνης Ταρνατώρος, Τάσος Τσιτάκης, Πέτρος Σταμάτης, Γιάννης Μαντόπουλος, όπως και ο πρόεδρος του Άρη, Χάρης Παπαγεωργίου.

Ο Νίκος Γκάλης μίλησε και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον τότε προπονητή του Άρη, Γιάννη Ιωαννίδη, που λόγω προβλημάτων υγείας, δεν μπόρεσε να παραστεί σε αυτή τη γιορτή. "Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο γιατί εμείς εκτελούσαμε στο γήπεδο αλλά ο κόσμος ήταν η ψυχή μας. Το αφιερώνουμε στον προπονητή μας, τον Γιάννη Ιωαννίδη", είπε παίρνοντας το μικρόφωνο.

"Είναι ένας τίτλος ακόμα στην ένδοξη ιστορία του Άρη. Το χαρίζουμε στον κόσμο και ελπίζουμε ότι θα έρθουν κι άλλα. Καλύτερα αργά παρά ποτέ. Είναι ένα ωραίο reunion, χαίρομαι πάντα ότι βρίσκομαι με την ομάδα. Ο κόσμος δεν ξεχνά", ανέφερε ακόμα στη δημόσια τηλεόραση ο κ. Γκάλης.

 

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Άρης: Το 22ο λάβαρο στην οροφή του Αλεξανδρείου και η αφιέρωση του Γκάλη στον Ιωαννίδη