Skip to main content

Euroleague – Τα βλέμματα σε Βελιγράδι και Μόναχο

Με τέσσερις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος της regular season της Euroleague και τα βλέμματα όλης της Ευρώπης είναι στραμμένα σε Βελιγράδι και Μόναχο.

Αρχικά στην «Stark Arena», ο Παναθηναϊκός ρίχνει την φετινή ευρωπαϊκή του αυλαία, αντιμετωπίζοντας την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Το έργο των «πράσινων» φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο, καθώς ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα της Σερβίας χωρίς τους τραυματίες Πάρις Λι και Ματ Τόμας, αλλά και επειδή θα αντιμετωπίσουν μια Παρτιζάν που, μαζί με τους 20.000 φίλους της, θα επιδιώξει την νίκη που θα της δώσει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα, ενόψει των Play Offs.

Μάχη θα έχουμε και στο Μόναχο, με την Μπάγερν να υποδέχεται την Ζαλγκίρις. Οι Βαυαροί είναι βαθμολογικά αδιάφοροι ενόψει της αποψινής αναμέτρησης, όχι όμως και οι Λιθουανοί, οι οποίοι γνωρίζουν πως με νίκη… κλειδώνουν την παρουσία τους στα «Play Offs».

Στην Βαρκελώνη η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Βαλένθια, στον ισπανικό… εμφύλιο της ημέρας και με νίκη τερματίζει δεύτερη στην βαθμολογία, αφήνοντας πίσω της την Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ στο μοναδικό αδιάφορο βαθμολογικά ματς της ημέρας, η αποκλεισμένη Αναντολού Εφές, υποδέχεται την Μονακό, που ό, τι και να γίνει, έχει τερματίσει στην 4η θέση και στα Play Offs θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας την 5η Μακάμπι.  

Το πρόγραμμα της ημέρας:

Αναντολού Εφές - Μονακό (20:30, Novasports 5)

Μπάγερν - Ζάλγκιρις (21:30, Novasports Start)

Μπαρτσελόνα - Βαλένθια (21:30, Novasports 4)

Παρτίζαν - Παναθηναϊκός (21:30, Novasports Prime)