Skip to main content

Λεσόρ: «Όλοι γνωρίζουμε τα λάθη που κάναμε, οι οπαδοί της Παρτιζάν να μην εκτραχυνθούν»

Ένας – ένας οι πρωταγωνιστές των ντροπιαστικών επεισοδίων στο φινάλε του αγώνα της Ρεάλ με την Παρτιζάν εμφανίζονται μετανιωμένοι, στην προσπάθεια τους να ελαφρύνουν, όσο γίνεται, την θέση τους, ενόψει των τιμωριών που θα ανακοινώσει εντός της ημέρας ο Αθλητικός Δικαστής της Euroleague.

Έτσι, αυτή τη φορά ήρθε η σειρά του Ματίας Λεσόρ, με τον σέντερ της Παρτιζάν να ζητά συγνώμη για την συμπεριφορά του και παράλληλα να ζητά από τους οπαδούς της ομάδας του να δείξουν υποδειγματική συμπεριφορά, ενόψει του game 3 της «Starks Arena».

Αναλυτικά το μήνυμα του Λεσόρ:

"Ό,τι συνέβη χθες βράδυ ήταν ατυχές και δεν αντικατοπτρίζει την αληθινή προσωπικότητα εμού και των συμπαικτών μου. Όλοι αντιδράσαμε στην ένταση της στιγμής και όλοι γνωρίζουμε τα λάθη που κάναμε σε αυτή την κατάσταση. Έχω μιλήσει με κάποιους παίκτες της Ρεάλ και ειδικά με τον Γιαμπουσέλε, ο οποίος γνωρίζει τι έκανε. Μου ζήτησε να απολογηθεί στον Ντάντε (Έξουμ) και είναι πραγματικά λυπημένος που τον τραυμάτισε σε αυτή τη σύρραξη.

Ζητάω από τους οπαδούς μας στο Βελιγράδι, που είναι σπουδαίοι σε όλη τη σεζόν και έχουν δείξει παραδειγματική συμπεριφορά, να δείξουν την ίδια συμπεριφορά και να μην εκτραχυνθεί η κατάσταση, ώστε να δείξουν και πάλι την αγάπη τους για την ομάδα".