Skip to main content

Σπανούλης: «Περήφανος για τον Σλούκα, του είπα ότι τέτοια σουτ μένουν στην ιστορία»

Ο προπονητής του Περιστερίου, Βασίλης Σπανούλης μίλησε για τον άσο του Ολυμπιακού, Κώστα Σλούκα στην ΕΡΑ Σπορ, υπογραμμίζοντας όλα όσα του είπε μετά το νικητήριο σουτ στο Game 3 των ερυθρολεύκων απέναντι στη Φενέρμπαχτσε.

Ο κόουτς Βασίλης Σπανούλης ανέφερε για τον Κώστα Σλούκα ότι: «Είμαι περήφανος για εκείνον. Του έδωσα τα συγχαρητήριά μου μετά το νικητήριο σουτ με τη Φενέρμπαχτσε. Του είπα πως είμαι περήφανος για εκείνον και πως τέτοια σουτ μένουν στην ιστορία. Από τις πρώτες στιγμές του στον Ολυμπιακό έβλεπα την φλόγα που είχε μέσα του και τη δουλειά που έριχνε στο παρκέ. Είναι πολύ έξυπνος παίκτης και ως προπονητής τώρα που τον παρατηρώ αυτό που θα έκανα ήταν να δώσω σε αυτόν την μπάλα για ένα pick n roll με τον Βεζένκοβ. Αυτή την περίοδο συνήθως θα προετοιμαζόμουν για το Final Four, όμως τώρα τα πράγματα άλλαξαν αυτά. Όμως νιώθω ευλογημένος που μπόρεσα να συμμετάσχω σε τόσες μεγάλες διοργανώσεις και να διεκδικήσω τόσους πολλούς τίτλους. Πλέον από άλλο πόστο, θα προσπαθήσω να προετοιμάσω τους παίκτες μου και σωματικά και ψυχολογικά όσο καλύτερα μπορώ για τους ημιτελικούς του εγχώριου πρωταθλήματος».

Ο Kill Bill επισήμανε για την πορεία του Ολυμπιακού ότι: «Τόσα χρόνια στον Ολυμπιακό ήμασταν σαν οικογένεια, υπάρχει ένα μεγάλο δέσιμο που θα μείνει ολόκληρη ζωή και τώρα καμαρώνω τα παιδιά και με μερικούς από τους σημερινούς πρωταγωνιστές ήταν συμπαίκτες μου. Ο Παπανικολάου είναι ένας παίκτης με εμπειρία και ξέρει τι πρέπει να κάνει στο Final Four. Δεν του έχω δώσει κάποια συμβουλή, ξέρει εκείνος».