Skip to main content

Ολυμπιακός – «Κοκκινίζει» η Zalgirio Arena μετά τις επιστροφές εισιτηρίων από Ρεάλ και Μονακό, στήνονται κάλπες σε Κάουνας και Βίλνιους

Μετά το Βελιγράδι, οι φίλοι του Ολυμπιακού είναι έτοιμοι να… βάψουν κόκκινο και το Κάουνας, ενόψει της συμμετοχής της ομάδας του Πειραιά στο Final Four της Euroleague.

Η αρχική τοποθέτηση του Νίκου Λεπενιώτη, μετά την νίκη – πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε, έκανε λόγο για 2.500 φίλους του Ολυμπιακού στην Λιθουανία, λίγες ημέρες αργότερα, ο Χρήστος Μπαφές μίλησε για 4.000 «ερυθρόλευκους», όμως η πραγματικότητα θέλει τον Ολυμπιακό να έχει στο πλευρό του κοντά στους 5.000 οπαδούς του.

Και αυτό γιατί τόσο η Μονακό, όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης, δεν εξάντλησαν  τα 560 εισιτήρια που πήρε η κάθε ομάδα, με την πλειοψηφία των επιστροφών να καταλήγει σε… ερυθρόλευκα χέρια και συγκεκριμένα στους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι και είχαν προτεραιότητα σε αυτή την περίπτωση.  

Ουσιαστικά, πλην του Ολυμπιακού, η μοναδική ομάδα που διέθεσε και τα 560 εισιτήρια που πήρε, ήταν η Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς, μάλιστα, να έχουν στο πλευρό τους και τους Λιθουανούς που θα βρεθούν στην «Zalgirio Arena», προφανώς λόγω της παρουσίας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον πάγκο τους.

Μάλιστα, εξαιτίας της μαζικής παρουσίας Ελλήνων στην Λιθουανία, θα στηθούν κάλπες, τόσο στο Κάουνας, όσο και στο Βίλνιους, προκειμένου όσοι Έλληνες έχουν προβλέψει να ακολουθήσουν την σχετική διαδικασία, να έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα το Σάββατο 20/5, καθώς για τους Έλληνες του εξωτερικού, η διαδικασία γίνεται μία ημέρα νωρίτερα.