Skip to main content

Γιασικεβίτσιους: «Είμαι στο σπίτι μου»

Σαν στο σπίτι του νιώθει ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, κάτι που φρόντισε να τονίσει και στην συνέντευξη Τύπου του Final Four.

Αναλυτικά ο προπονητής της Μπαρτσελόνα μίλησε:

Για την επιστροφή του στο Κάουνας:  «Είμαι στο σπίτι μου. Συγχαρητήρια στο Κάουνας. Υπάρχουν πάντα τα λάθη, να είμαστε ενωμένοι όσο γίνεται. Να βρούμε ισορροπία. Μου αρέσει η πίεση, βγάζει τον καλύτερο εαυτό μας και πιστεύω πως η ομάδα θα πάει καλά. Η οικογένειά μου είναι εδώ και δεν χρειάζονται εισιτήρια για να έρθουν. Νιώθω άνετα, έχω περάσει από αυτές τις καταστάσεις».

Για το ότι η ομάδα του ξεκουράστηκε παραπάνω λόγω της σκούπας (3-0) κόντρα στη Ζαλγκίρις: «Ήταν ευκαιρία να ξεκουραστούμε και να αναρρώσουν οι τραυματίες. Δεν έχει σημασία όμως. Μετρά ποιος θα κάνει την καλύτερη δουλειά. Είχαμε δύσκολο ματς πέντε μέρες πριν το Final Four. O ημιτελικός είναι το πιο σημαντικό ματς».

Για τη διαφορά που υπάρχει στα ντέρμπι Ελλάδας και Ισπανίας: «Ο χαμός γίνεται από τα Μέσα. Να συγκεντρωθείς σε αυτά που σε έφεραν εδώ. Δε θα είμαστε τέλειοι αλλά να συνεχίσουμε το καλό μπάσκετ και να μην δώσουμε πολλά πράγματα στον αντίπαλο μας».