Skip to main content

Ματέο: «Να ονειρευτούμε λίγο ακόμη»

Ο Τσους Ματέο φάνηκε να μην νοιάζεται για το τι πιστεύουν οι άλλοι για την ομάδα του και αν μπορεί να νικήσει ή όχι. Ο ίδιος ήταν κάτι παραπάνω από ξεκάθαρος πάντως στο τι πιστεύει η Ρεάλ Μαδρίτης και ο ίδιος και το τι περιμένει από τον τελικό απέναντι από τον Ολυμπιακό. Οι μερένγχες επικράτησαν των μπλαουγκράνα με 78-66 στον ημιτελικό της Euroleague.

Δεν με πειράζει αν κάποιος περιμένει να νικήσουμε ή όχι», τόνισε ο προπονητής της «βασίλισσας» και πρόσθεσε: « Το σημαντικό είναι τι περιμένουμε εμείς και εμείς περιμένουμε να νικήσουμε. Ξέρουμε ότι αν συνεχίσουμε να δουλέυουμε θα τα καταφέρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαν τα τρίποντα της Μπαρτσελόνα, η οποία είχε πολύ καλά ποσοστά στο πρώτο και αυτό μας βοήθησε. Οι παίκτες μου το αξίζουν, το αξίζουν, παλεύουν από την αρχή της σεζόν και είμαστε εκεί που θέλαμε. Ας ονειρευτούμε για λίγο ακόμη λοιπόν».

Σε ερώτηση για τους τρεις «παλιούς», Ροντρίγκεθ, Φερνάντεθ, Γιουλ και την δική του συνδρομή και στο αποψινό παιχνίδι απάντηση: «Οι τρεις... αλιοί ξέρουν να παίζουν τέτοια παιχνίδια. Ξέρουμε να ελέγχουν το ρυθμό του αγώνα και ήταν εκεί όταν χρειάστηκε στα τελευταία λεπτά όπως είδατε. Υπάρχει ένα παιχνίδι ακόμη όμως. Δεν είμαστε στην καλύτερη δυνατή στιγμή, δεν είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση από πλευράς τραυματισμών, αλλά ξέρουμε να παίζουμε».