Skip to main content

«Αναμένεται να αυξήσει την πρόταση του για τον Λεσόρτ ο Παναθηναικός, είναι μεγάλη επιθυμία του Αταμάν»

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα maxbetsport.rs, ο κόουτς Εργκίν Αταμάν έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον σέντερ Ματίας Λεσόρτ, για αυτό και αναφέρεται ότι ο Παναθηναικός να αυξήσει την προσφορά του.

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα, ο προπονητής Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναμένεται να κάνει νέο ξεκίνημα με την Παρτιζάν την καινούργια σεζόν. Τα περισσότερα συμβόλαια των ξένων παικτών λήγουν και πολλοί παίκτες είναι στα μεταγραφικά ραντάρ άλλων ομάδων.

Το σερβικό «Maxbet Sport» είχε αναφέρει σε άλλο δημοσίευμα του ότι ο Ματίας Λεσόρ είχε απορρίψει πρόταση για συμβόλαιο δύο ετών από τον Παναθηναϊκό ύψους 2.500.000 εκατομμυρίων δολαρίων.

Στο νέο δημοσίευμα της ιστοσελίδας, τονίζεται ότι οι «πράσινοι» αναμένεται να «αυξήσουν την προσφορά τους στον Γάλλο σέντερ, καθώς ο παίκτης αποτελεί μεγάλη επιθυμία του νέου προπονητή, Εργκίν Αταμάν».

Σχετικά με τον Ζακ Λεντέι και τον Ντάντε Έξουμ, υπογραμμίζεται το ενδιαφέρον της Αρμάνι Μιλάνο, αλλά και ότι για τον πρώτο είναι φαβορί η Μακάμπι Τελ Αβιβ, ενώ για τον δεύτερο ότι θέλει να επιστρέψει στο NBA.