Skip to main content

«Αν κάποιος θέλει τον Σενγκέλια, τότε μπορεί να τον πάρει μόνο αν η Βίρτους το θέλει και με τους όρους που θα ορίσει»

Ο CEO της Βίρτους Μπολόνια, Λούκα Μπαράλντι, με επίσημη τοποθέτηση του, έκανε γνωστό πως ο Τόκο Σενγκέλια παραμένει παίκτης της ομάδας, με τον ιταλικό Τύπο να στέκεται στην δήλωση του παράγοντας της ομάδας.

Έτσι, το «bolognabasket.org» υποστηρίζει πως η τοποθέτηση αυτή του Μπαράλντι δεν αποκλείει την αποχώρηση του Γεωργιανού φόργουορντ από την Μπολόνια, όμως κάτι τέτοιο θα συμβεί μόνο αν το θελήσει η ίδια η ομάδα και φυσικά με τους όρους που θέλει. Αυτό σημαίνει πως αν ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει δικό του τον Σενγκέλια, τότε θα πρέπει να πληρώσει το buy out το οποίο θα ορίσει η ίδια η Βίρτους.  

"Ο Τόκο Σενγκέλια παραμένει στην Μπολόνια. Ή τουλάχιστον οι όροι (σσ. μιας ενδεχόμενης αποχώρησης) υπαγορεύονται από την Βίρτους. Αυτό είναι το μήνυμα το οποίο ουσιαστικά έστειλε χθες: Εάν κάποιος θέλει έναν παίκτη της ομάδας, τότε μπορεί να τον πάρει μόνο εάν η Βίρτους το θέλει και με τους όρους που εκείνη θα ορίσει και χωρίς να προσπαθήσει κάποιος να την παρακάμψει.  Και εάν τις ερχόμενες εβδομάδες υπάρξουν και πάλι συζητήσεις για την αποχώρηση του Γεωργιανού, το buyout θα το ορίσει η Βίρτους", αναφέρει ενδεικτικά το δημοσίευμα.

που αφήνει ανοιχτή την πόρτα για πιθανή μετακόμιση του Σενγκέλια στον Παναθηναϊκό, αν και εφόσον οι πράσινοι πληρώσουν ένα ποσό για να σπάσουν το συμβόλαιο του παίκτη με την ομάδα του Σκαριόλο.

Παράλληλα, η ιταλική ιστοσελίδα αναφέρει πως κοντά στην αποχώρηση τους από την Βίρτους βρίσκονται οι Ίφε Λούντμπεργκ και Ισμαέλ Μπακό, ενώ την φανέλα της ομάδας προβάρει ο Μπράιαντ Ντάνστον.