Skip to main content

Πρίντεζης:"Πως καταντήσαμε έτσι, στο ΣΕΦ με κουστούμια;"

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για τον  Βασίλη Σπανούλη και καυτηρίασε την νέα εικόνα των πρώην αρχηγών του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πως καταντήσαμε έτσι; Στο ΣΕΦ με τα κοστούμια;» 

Στο άκουσμα της είδησης του ερχομού του Σπανούλη:«Ήταν πολύ μεγάλη η χαρά όταν ακούσαμε ότι ο Βασίλης ήρθε στον Ολυμπιακό. Από αυτούς τους ανθρώπους να παίρνουμε πράγματα και να τα μεταλαπαδεύουμε. Θυμάμαι το 2003 όταν είχαμε παίξει αντίπαλοι την εποχή που ήταν στο Μαρούσι, ο Σούμποτιτς μας είχε πει να τον παίζουμε under γιατί δεν θα χάναμε από τα σουτ του Σπανούλη. Εδώ φαίνεται ότι πίστη και δουλειά, όλα γίνονται».

 Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους ήρθαν για να μου δείξουν το σεβασμό τους για αυτά τα 11 χρόνια. Είτε στις καλές, είτε στις κακές στιγμές έδωσα την ψυχή μου, πόνεσα και ίδρωσα τη φανέλα. Δεν πούλησα οπαδιλίκι, προσπάθησα με το παιχνίδι μου να ηγηθώ μιας ομάδας και να πετύχουμε αυτά που πετύχαμε. Δεν έχουν σημασία οι τίτλοι, χτίσαμε μία κουλτούρα που θα μείνει ανεξίτηλη στο μυαλό όλων».

 

Για το 2011 και την αλλαγή πολιτικής στην ομάδα :«Τότε υπήρχε ανασφάλεια στην ομάδα. Ο Βασίλης μου είπε ότι 'φέτος θα δαγκώνουμε. Θα είμαστε πολύ καλοί από εκεί που δεν το πιστεύει κανείς'. Και του είπα 'το πιστεύεις; το εννοείς;' Και φτάσαμε το 2012 να κατακτήσουμε την Euroleague και το ελληνικό πρωτάθλημα».